Yangın mı sabotaj mı?


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Akdeniz ilçesi Silifke Caddesi üzerinde belediye olanaklarıyla inşa edilen modern binaya taşındı. Ancak açılış töreninden kısa süre sonra yangın çıktı. Alevlerin çatıyı sardığı ve siyah dumanların yükseldiği yangına, MESKİ personeli müdahale etti. Personelin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı. İtfaiye, ilk incelemesinde sabotaj bulgularına ulaştı.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 16:18

AÇILIŞ SONRASI BİNADA YANGIN ÇIKTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Akdeniz ilçesi Silifke Caddesi üzerinde belediye olanaklarıyla inşa edilen modern binaya taşındı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Milletvekili Alpay Antmen, CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediye meclisi üyeleri, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaşın inceleme gezisi için binada olduğu sırada, binanın çatı katından siyah dumanlar yükselmeye başladı. Yangın ihbarı üzerine binadakiler dışarı çıkarken itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin ilk incelemesinde, sabotaj bulgularına rastlandığı, yangının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, açılış töreninden hemen sonra çıkarıldığından şüphelenildiği öğrenildi. İtfaiyenin yangınla ilgili incelemesi sürüyor.

 “MESKİ’YE ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY”

Öte yandan açılışta konuşan Başkan Seçer, Silifke Caddesine ulaşımın şehrin her noktasından kolay olduğuna, metro projesindeki istasyonlardan birinin de Silifke Caddesine yakın olmasına dikkat çekti ve vatandaşların rahat ulaşımı için bu lokasyonu seçtiklerini söyledi. Yeni binada dijital abonelik sistemine geçtiklerini de ifade eden Seçer, daha önce 11 kalem evrak vermek zorunda olan vatandaşların bundan sonra TC kimlik numarası ve dijital imza ile abone olabileceğini söyledi. Evrak döneminde 25 dakikada yapılan abonelik işlemlerinin dijital dönemde 5 dakikada yapılacağını ifade eden Seçer, bu yenilik sayesinde 5 ton kâğıt tasarrufu yaparak çevrenin korunmasına katkı vereceklerini ifade ederek, “Türkiye çürüyorsa, bu ülkede hukuksuzluk var diyorsak, adaletsizlik var diyorsak, en büyük etkenlerinden biri de liyakati unutmuş olmamız. Bunu tekrar inşa etmek zorundayız” dedi. 3’te

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA