Maalesef durum hiç iç açıcı değil!


AFAD Başkanı Yunus Sezer, merkez üssü Kahramanmaraş’a bağlı Pazarcık İlçesi olarak belirtilen 7,7 şiddetindeki depremde şu ana kadar 1014 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan çağrıda ise “Asil milletimizi kan bağışına davet ediyoruz” denildi.

 

Tarih : 6 Şubat 2023 Pazartesi 15:23

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde meydana gelen depremin yıkıcı etkisi her geçen saat etkisini artırıyor. AFAD Başkanı Yunus Sezer, şu ana kadar depremden etkilenen bölgelerde 1014 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. 2 bin 824 binanın yıkıldığı depremde şu ana kadar 105 artçı sarsıntı yaşandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ÇAĞRIDA BULUNDU

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı’nca yapılan açıklamada “Asil milletimizi kan bağışına davet ediyoruz” denilerek duyarlı vatandaşlardan yardım istendi. Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi:  “Kızılay’ın kan bağışı çağrısı sonrası Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde görevli sivil ve asker personel, gönüllülük esasına dayalı olarak Kızılay’a kan bağışında bulunacaktır. Asil milletimizi de Kızılay’ın bu çağrısına destek olmaya davet ediyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA