Minik Erva’dan duygulandıran sözler


Mersin Yenişehir Belediyesinin deprem bölgesindeki yurttaşlar için başlattığı yardım kampanyasına ailesiyle eşya desteğinde bulunan 10 yaşındaki minik Evra, söyledikleriyle herkesi duygulandırdı. Evra" Ben az önce yolda gelirken, biz de Adıyaman’a bir şeyler gönderecektik. Kutunun altında kaldım. Allah bilir orda, Adıyaman’da bir sürü betonun altında kalan çocuk, insan. Allah bilir onlar ne yapıyorlardır. Hepsine geçmiş olsun" dedi.

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 15:37

Yardım toplama merkezi olarak belirlenen Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ne depremin ilk gününden bu yana binlerce Mersinli temel ihtiyaç malzemesi getiriyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi 7'den 77'ye vatandaşlar depremden etkilenen afetzedeler için seferber Mersin'de de olmuş durumda. Deprem bölgesindeki vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasına destek verenlerden biri de 10 yaşındaki minik Evra oldu. Evra'nın sözleri ise herkesi duygulandırdı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Evra'nın videosunu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanarak paylaştı: "Ah çocuklar, güzel çocuklar... Yeriniz sizi hiçbir zaman incitmesin. Minik Erva'nın sözleri betonun ağırlığı ve soğukluğu kadar içimize oturdu."

  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA