Maçın kırılma anı penaltıydı!


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, W. Kırklarelispor’u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı 5. Sıraya yerleşti. Kırklareli maçının kırılma anının kaleci Sertaç’ın kurtardığı penaltı olduğunu ifade eden Teknik Direktör Özcan Kızıltan, “Maçın kırılma anı, verilen ucuz penaltıydı. Kalecimiz Sertaç kurtararak bize rahat nefes aldırdı. Sonrasında bulduğumuz 3. golle seriyi devam ettirdik. Bu maçta çok iyi mücadele eden, kazanmayı çok isteyen oyuncularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tarih : 4 Ekim 2023 Çarşamba 10:43

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, W. Kırklarelispor'u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı 5. Sıraya yerleşti. Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Galibiyet serimizi devam ettirmek için kendi evimizde oynadığımız Kırklarelispor maçını kazanmamız bizim için çok önemliydi. Alt sıralarda bulunmasına rağmen iyi kadroya sahip ve iyi oynayan takım olduklarını analiz etmiştik. Maça çok iyi başladık. Tempolu başlayıp önde baskı yaparak erken 2 gol bulduk. Daha sonra rakibin sert futboluna göz yuman hakem bizim etkili oynamamıza izin vermedi. Duran toptan yediğimiz golle fark 1’e indi. İkinci yarı iki takımda pozisyonlar buldu. Maçın kırılma anı, verilen ucuz penaltıydı. Kalecimiz Sertaç kurtararak bize rahat nefes aldırdı. Sonrasında bulduğumuz 3. golle seriyi devam ettirdik. Bu maçta çok iyi mücadele eden, kazanmayı çok isteyen oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca galibiyet serimizle tribünlere gelen taraftarlarımızın sayısı da artıyor. Stada gelen veya gelemeyip bizi dualarıyla destekleyen tüm taraftarlarımıza ok teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız Metin Saltık ve tüm yöneticilerimize ayrıca teknik ekibime ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA