Mersin evinde yıkıldı: 0-3


TFF 2. Lig Beyaz Grupta sekizinci hafta maçında evinde 1461 Trabzon FK’yı konuk eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu rakibine 3-0 mağlup olarak ligde ilk yenilgisini aldı. Konuk takıma 3 puanı getiren golleri Behlül Aydın ve Ali Han Tunçer (2) kaydetti.

 

Tarih : 15 Ekim 2023 Pazar 03:04

Necdet TAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta evinde 1461 Trabzon FK’yı konuk eden Mersin İdman Yurdu rakibine 3-0 mağlup oldu ve yenilmezlik serisi sona erdi. Grubun şampiyonluk adayları arasında bulunan rakibi karşısında oldukça vasat bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertliler rakibine yenilerek taraftarlarını üzdü.

 

MAÇA HIZLI BAŞLADIK AMA GOL GELMEDİ

 

Mersin Stadyumu’nda oynanan maça Mersin İdman Yurdu hızlı başladı. Maçın 10. Dakikasında Ömer Çakı’nın vuruşunda top direkten döndü. Daha sonra oyunun kontrolünü eline alan konuk 31. Dakikada kontra ataktan Behlül Aydın’ın golüyle 1-0 öne geçti. Hakan’ın ara pasıyla topla buluşan Behlül ayağının dışıyla topu ağlarla buluştu. 36. Dakikada Mersin İdman Yurdu beraberlik golüne çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına giren Muhammet Sait Vardar’ın ortasına çok iyi yükselen Erdem Onur Beytaş’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Maçın 45. Dakikasında Mersin İdman Yurdu bir kez daha gole yaklaştı. Bu kez sol taraftan Erdem Onur Beytaş ortaladı, topun gelişine vuran bu sefer Muhammed Sait Vardar oldu. Muhammedin vuruşunda top kaleci Ömer’den döndü. Dönen topa bir kez daha vuran Muhammed topu üstten dışarı attı ve maçın ilk yarısı Trabzon FK’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

 

İKİNCİ YARI ALİ HAN’I TUTAMADIK

 

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk takım 47. Dakikada Ali Han Tunçer’in golüyle farkı ikiye çıkardı. 2-0... Sol taraftan Hurşit Taşçı’nın ortasında topu durdurup çok iyi vuran Ali Han takımını 2-0 öne geçirdi. Golden sonra da kontra ataklarla gol arayan konuk takım maçın 54. Dakikasında Utku ile üçüncü gole yaklaştı. Ceza sahasına çalımlarla giren Utku’nun vuruşunda top kaleci Sertaç Güzel’de kaldı.  Rakip kalede gol arayan Mersin İdman Yurdu 60. Dakikada Yasin Elmas ile gole yaklaştı. Yaklaşık 30 metreden kaleye sert bir şut çıkaran Yasin’in vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı. Konuk takım 67. Dakikada Ali Han Tunçer ile farkı üçe çıkardı. Üçüncü golden sonra dağılan İdman Yurdu karşısında kaleye çok rahat giren Trabzon FK, 77. Dakikada Hurşit Taşçı ile dördüncü gole yaklaştı. Kendi yarı sahasından aldığı topla çalımlarla Mersin İdman Yurdu ceza sahasına kadar giren Hurşit’in vuruşunda top kaleci Sertaç’ta kaldı. En azından 1 gol için rakip kaleye yüklenen Mersin, 81. Dakikada aradığı gole yaklaştı ancak kaleciyle karşı karşıya kalan Fuat Bavuk çok kötü vurdu.

 

STAT: Mersin Stadyumu

 

HAKEMLER: Fevzi Erdem Akbaş, Selim Şenöz, Ali Gün, Sabit Selvi

 

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Muhammet Ömer Çakı, Yasin Elmas, Ferhan Evren, Fatih Cerlek, Erdem Onur Beytaş, Muhammet Sait Vardar, Onur Arı, Sezer Yıldırım, Burak Bilgen, Sefa Durmuş

 

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kızıltan

 

1461 TRABZON FK: Ömer Kahveci, Buğrahan Karslı, Abdurrahman Emir Alagöz, Ali Han Tunçer, Tunahan Ergül, Utku Şen, Behlül Aydın, Hakan Yeşil, Abdulkadir Korkut, Tarık Tekdal, Hurşit Taşcı

 

TEKNİK DİREKTÖR: Ercüment Coşkundere

 

GOLLER: Behlül Aydın, Ali Han Tunçer (2)

 

SARI KARTLAR: Muhammet Ömer Çakı (MİY) Ömer Kahveci, Elano (Trabzon FK)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA