68’liler Ormanı’nda koşu parkuru yenilendi


Kentlilerin huzur ve konforunu ön planda tutarak hizmetlerini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesinde yer alan 68’liler Barış Ormanı’nda iyileştirme çalışmaları başlattı. Büyükşehir ekipleri; vatandaşların sağlıklı bir şekilde yürüyüş, koşu ve spor yapabilmesi için 910 metre uzunluğunda kiremit irmiği dolgulu, ortalama 5 buçuk metre genişliğinde 5 bin metrekarelik koşu parkurunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.

 

Tarih : 25 Aralık 2023 Pazartesi 11:47

Haber Merkezi

Kentte bulunan yeşil alanları koruyarak, daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir çevre için hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dinlenmek ve doğa ile buluşmak isteyen her yaştan Mersinli için kolları sıvayarak, bir yandan şehre yeni yeşil alan kazandırmaya, diğer taraftan mevcut park ve bahçelerde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bir süre önce Toroslar ilçesinde 122 bin metrekare alan üzerinde yer alan 68’liler Barış Ormanı’nın Mimar Sinan Bulvarı’na bakan 22 bin metrekarelik alanında otomatik sulama, bitkilendirme ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir, eskiyen ve kullanılmayacak durumda olan oyun grubunu da yenisiyle değiştirmişti. Ekipler son olarak, 68’liler Barış Ormanı’nda vatandaşların sağlıklı bir şekilde yürüyüş, koşu ve spor yapabilmesi için 910 metre uzunluğunda kiremit irmiği dolgulu, ortalama 5 buçuk metre genişliğinde 5 bin metrekarelik koşu parkurunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA