Hatay son nefeste: 2-0


Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Ligin son maçında Mersin’de konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 yenerek, ligde kalmayı başardı. Bordo-Beyazlıların golleri 4’üncü dakikada Dele Bashiru ve 57’nci dakikada Stranberg’den geldi. Hatayspor ligi 41 puanla 15’inci sırada tamamlarken, 40 puanda kalan ve 17’nci sıraya gerileyen Ankaragücü ligden düşen son takım oldu.

 

Tarih : 27 Mayıs 2024 Pazartesi 10:46

Necdet TAŞ

Trendyol Süper Lig'in 38'inci haftasında Hatayspor ile Rizespor karşı karşıya geldi. Müsabaka Mersin Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çaldı. Hatayspor, Rizespor'u 2-0 mağlup etti ve ligde kalma başarısı gösterdi. Hatayspor'un gollerini 4'üncü dakikada Dele Bashiru ile 57'nci dakikada Strandberg kaydetti. Bu sonucun ardından Hatayspor puanını 41 yaptı. Bordo-beyazlı ekip, Tümosan Konyaspor'un Galatasaray'a, MKE Ankaragücü'nün de deplasmanda Trabzonspor'a puan kaybetmesiyle averajla rakiplerinin üzerinde yer alarak Trendyol Süper Lig'de kalmayı başardı. Bu sonuçla puanını 41'e çıkartan Atakaş Hatayspor, ligi averajla 15. sırada tamamladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maça hızlı başlayan Hatayspor 4. dakikada öne geçti. Ceza sahasının sağında topu kazanan Kamil Ahmet Çörekçi, meşin yuvarlakla içeriye kadar girdi. Bu oyuncunun sert şutunda, kaleci Tarık Çetin'in çıkardığı topu önünde bulan Dele-Bashiru'nun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0… 5. dakikada sol kanatta kazandığı topla çizgiye kadar inen Minchev'in ceza sahası içerisine ortasında meşin yuvarlakla buluşan Muammer Sarıkaya'nın vuruşunda, top üstten auta gitti. 33. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine giren Dele-Bashiru, müsait pozisyondaki Ömer Faruk Beyaz'a topu çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti. 57. dakikada Atakaş Hatayspor, Carlos Strandberg'in kafayla attığı golle farkı ikiye çıkardı: 2-0… Kala sürede başka gol olmayınca Hatayspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılıp ligde kalmayı başardı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA