Eş Başkanlardan ‘Gadir Hum Bayramı’ mesajı


Akdeniz Belediye Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan; “Hz. Muhammed’in Veda Haccı dönüşü Hazreti Ali’yi taltif ettiği gün” olarak anılan Gadir-i Hum Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

Tarih : 24 Haziran 2024 Pazartesi 13:51

Haber Merkezi

Ortak metinde birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü vurgusu yapan Eş Başkanların mesajı şöyle; “Bayramlarımız, bütün kültürlerde küskünlük ve dargınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Bugün de bu zenginliklerimizden biri olan Gadir Hum Bayramı'nın coşku ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.  Bizler; sahip olduğumuz renklerimizle ve farklılıklarımızla güzel ve güçlüyüz. Bugüne kadar yaşattığımız barış, kardeşlik ve hoşgörü kültürünü gelecek nesillere aktarmak da hepimizin ortak görevidir.  Her kültür ve inançtan yurttaşımızın bayram sevinci ortak sevincimiz, hüznü ortak hüznümüzdür. Akdeniz’de yurttaşlarımızın bizlere yüklediği görev ve sorumlulukla güzel günler için hep beraber çalışacağız, ayırım yapmadan bütün insanlarımıza hizmetlerimizi ulaştıracağız. Çünkü ‘sen, ben yok, biz varız.’  Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye’de ve dünyanın farklı kentlerinde yaşayan Arap Alevilerinin Gadir Hum Bayramını tebrik ediyor; bayramın ülkemizde ve Ortadoğu’da ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA