Mezitli tek yürek oldu


Mezitli Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynadığı maç için Kuyuluk Futbol Sahası’nda dev ekran kurdu. Maçın her anını coşkuyla takip eden vatandaşlar, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile birlikte milli takımlarına olan desteklerini bir kez daha gösterdi. Başkan Tuncer’in alana giriş yaptığı an, milli takımın gol atmasıyla aynı ana denk geldi. Vatandaşlar,

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 13:18

 Haber Merkezi

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlarla birlikte Türkiye – Avusturya maçını dev ekranda izledi. Etkinlik boyunca milli marşlar ve tezahüratlar eşliğinde büyük bir heyecan yaşanırken, vatandaşlar Türk bayrakları ile atmosferi renklendirdi. Büyük ilgi gören etkinlikte, 7’den 70’e herkes milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadı. Maçın 2-1'lik skorla sona ermesiyle birlikte Başkan Tuncer, vatandaşlarla birlikte alanda doyasıya sevinç yaşadı. Maçın ardından Başkan Tuncer, alandaki vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, etkinlik hakkında duygularını şöyle ifade etti: “A Milli Futbol Takımımızla gurur duyuyoruz! Mezitli Kuyuluk Futbol Sahası’nda kurduğumuz dev ekranla, hemşehrilerimizle birlikte A Milli Futbol Takımımız için tek yürek olduk. Mezitli’den hepsine selam olsun. Türkiye size güveniyor! Bu yolun sonu kupa olacak!” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA