Tarsus’ta milli maç coşkusu


Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Bu zaferin ardından Türkiye’nin dört bir yanındaki futbolseverler sokaklara dökülerek büyük bir coşkuyla kutlamalar yaptı. Çeyrek final coşkusu Türkiye’nin dört bir yanında kutlandı.

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 13:50

Haber Merkezi

Maçı 2-1 kazanan Türkiye, bir sonraki maç için hazırlıklara başlarken, Tarsus halkı da bu güzel etkinliği unutulmaz kıldı. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, her milli maçta olduğu gibi Türkiye-Avusturya milli maçını da vatandaşlarla birlikte dev ekranda izledi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, milli birlik ve beraberlik ruhu coşkuyla yaşandı. Türkiye'nin 2-1'lik galibiyeti, Tarsusluları sevinç ve gururla doldurdu.

ATATÜRK GÖSTERİ MERKEZİ'NDE COŞKULU KUTLAMALAR

Tarsus Belediyesi'nin Atatürk Gösteri Merkezi'nde düzenlediği etkinlikte, vatandaşlar çeyrek finale çıkmanın mutluluğunu coşkulu kutlamalarla yaşadılar. Milli şarkıların coşkuyla söylendiği, ışıklı gösterilerin yapıldığı ve tüm Tarsus halkının tek yürek olduğu etkinlikte Tarsuslular, bu güzel organizasyon için Başkan Boltaç'a ve belediyeye teşekkür ettiler. Ayrıca her milli maç etkinliğinde olduğu gibi bu milli maçta da vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu. Başkan Ali Boltaç, etkinlikte yaptığı konuşmada, mülteci sorunundan kaynaklı provokasyon içerikli etkinliklerden uzak duran ve belediyenin düzenlediği etkinliğine gelen Tarsuslulara teşekkür ederek, milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Boltaç, "Bu coşkulu anları birlikte yaşamak, milli birlik ve beraberlik ruhunu birlikte pekiştirmek bizim için çok önemli, birlik beraberlik ruhu ile her daim halkımın arasında olacağım." dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA