Mersin İdman Yurdu’na sahip çıkın!


TFF 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu sezon öncesi çalkantılı günler geçiriyor. Sessizliğini bozan Kırmızı Şeytanlar, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e seslenerek, kulübe destek vermeleri çağrısında bulundu. Konuyla ilgili konuşan Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Başkanı Halit Şimşek, “Valimize sesleniyoruz, bu şehrin Tarsus’tan Gülnar’a kadar tüm mülki amirlerini, sanayici iş adamlarını toplayın ve bu şehrin beraber üzülüp beraber sevindiği en büyük ortak paydası için çalışmalarınızı yapın. Birlikte, Mersin İdman Yurdu’nun geleceğini daha parlak hale getireceğiz en önemlisi Mersin’in ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den bu takıma el atıp büyük desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Tarih : 22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:22

Necdet TAŞ

TFF 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu sezon öncesi çalkantılı günler geçiriyor. Fuat Bavuk, Yasin Elmas, Sezer Yıldırım ve Ferhan Evren’i elinde kaçıran kırmızı lacivertlilerde son olarak Kulüp Başkanı Metin Saltık görevi bırakmıştı. Tüm bu olanlar karşısında sessizliğini bozan Kırmızı Şeytanlar, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e seslenerek, kulübe destek vermeleri çağrısında bulundu.

ŞİMŞEK; “DOĞRU ZAMANI BEKLEDİK”

Kulübün içinde bulunduğu zorlu süreçle ilgili bir açıklama yapan Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Başkanı Halit Şimşek, “Uzun süredir devam eden sessizlik sonucunda sosyal medyada ve sokakta "Şeytanlar Grubu neden sessiz kalıyor" söylemleri bizleri derinden üzmüştür. Ancak, bu sessizlik bir duraklama değil, yoğun bir çalışma sürecinin parçasıydı. Play-off maçının hemen ardından yeni sezonla ilgili çalışmalara ve planlarımızı tartışmaya başladık. Bu süreçte kulübün sessizliği bizleri de üzdü, ancak doğru zaman ve doğru anı bekledik. Kendi yönetimimizle görüşmeler yapıp durum değerlendirmesi yaptık. Her zaman olduğu gibi Kırmızı Şeytanlar takımının peşinden koştu ve sorumluluklarımızı yerine getirdik. Öncelikle açık bir iletişim kurduğumuz için memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. Son dönemde kulübümüzde yaşanan gelişmeler ve transferler hakkında bilgi alışverişi yapma isteğimiz doğrultusunda bu konuşmaya değiniyoruz. Kulübümüzün gelişmeleri ve planları hakkında daha fazla şeffaflık ve bilgi paylaşımı yapılması, taraftarlarımızın ve paydaşlarımızın güvenini ve desteğini kazanmamızı sağlayacaktır. Bu bağlamda, sezon sonundan itibaren kulübümüzde yaşanan her türlü önemli gelişmeyi, transferleri ve finansal durumu detaylı bir şekilde kamuoyuyla paylaşmanızı içtenlikle rica ediyoruz. Kulübümüzün daha ileriye taşınması ve başarılarla dolu bir gelecek inşa etmemiz için bu bilgi paylaşımının önemli bir adım olacağına inanıyoruz” dedi.

VALŞ PEHLİVAN VE BAŞKAN SEÇER’E ÇAĞRI

Şeytanlar Grubu olarak, şehrin tüm spor branşlarına önem verdiklerini ve kulüplere de başarılar dilediklerinin altını çizen Şimşek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gerektiğinde üstümüze düşeni her daim fazlasıyla yaptık ve yapacağız. Bu şehrin en büyük sivil toplum örgütü olduğumuzun bilincindeyiz. Futbol, bu ülkede en birleştirici ve büyülü spordur. Şehrin en doğusu ile en batısı futbolda birleşir ve bizler bu birliği daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Bizler, amatör branşlara giden ücretler konusunda değil, esasen Mersin İdman Yurdu'na yönelik olarak algıladığımız destek eksikliği ve ilgisizlikten muzdaribiz. Valimize sesleniyoruz, bu şehrin Tarsus'tan Gülnar'a kadar tüm mülki amirlerini, sanayici iş adamlarını toplayın ve bu şehrin beraber üzülüp beraber sevindiği en büyük ortak paydası için çalışmalarınızı yapın. Bu şehir daha iyi ligleri ve daha fazla desteği hak ediyor. Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Birlikte, Mersin İdman Yurdu'nun geleceğini daha parlak hale getireceğiz en önemlisi Mersin’in ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den bu takıma el atıp büyük desteklerini bekliyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA