Mersin’de sağanak yağış sonrası bir evin damı çöktü


Mersin’de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından bir evin damı çöktü. Bir odanın damı tamamen çökerken merdivende de hasar oluştu.

 

Tarih : 25 Temmuz 2024 Perşembe 15:43

Alınan bilgiye göre, Akdeniz ilçesine bağlı Barış Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evin bir odasının damında, sabah saatlerinde yer yer şiddetini artıran yağışın ardından çökme meydana geldi. Evde tek başına yaşayan 69 yaşındaki Ayla Ercan, olay sırasında şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ekipleri, çökme yaşanan evde incelemede bulundu.

"YETKİLİLER, 'EVE GİRMESEN İYİ OLUR' DEDİ"

Ölümden döndüğünü belirten Ercan, ailesinden kalan tek katlı evde uzun yıllardır yaşadığını söyledi. Geçimini salça satarak kazanan Ercan, yağmurda mağdur olduğunu belirterek, şunları ifade etti: "Daha önce bir iki sefer yağmur yağdı ama şimdi tam mağdur oldum. Aşırı bir yağmur yağdı. Şimdi eve giremiyorum. Bazen hızlıca girip çıkıyorum. Yetkililer, 'eve girmesen iyi olur' dedi." Ercan, yetkililerden kendisine yardım edilmesini istedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA