TISİAD, Yüksek İstişare ile Güçleniyor!


Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TISİAD) Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleşti. TISİAD Başkanı Mehmet Salih Çelik, “Mersin’in sorunlarını güç birliğiyle çözmek ve iki ülke arasındaki ilişkileri iş birliğiyle güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 27 Temmuz 2024 Cumartesi 12:34

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, TISİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Selahattin Balkan başkanlığında Mersin Hilton Otel’de gerçekleşti. Toplantıda, ‘Ana Konteyner Limanı’ başta olmak üzere Mersin’in sorunları ve iki ülke arasındaki ilişkilerde TISİAD’ın üstlendiği misyona ilişkin görüş alışverişlerinde bulunuldu. TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çelik, Mersin’in sorunlarını güç birliğiyle çözmek için çaba göstereceklerini belirtirken; iki ülke arasındaki ilişkileri de geliştirmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Çelik, TISİAD’ın 2023-2024 Dönemi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerin sunumunu yaparken, öte yandan HiltonSA Adana ve Mersin Otelleri’nin de TISİAD üyesi olarak aralarına katıldığını duyurdu.

 

MERSİN’İN ÖNDE GELEN İŞ İNSANLARI TOPLANTIDAYDI!

 

TISİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’na Mersin’in önde gelen iş dünyası temsilcileri katıldı. Toplantıda, TISİAD Başkan Vekili Mustafa İmrak ve TISİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Çani’nin yanı sıra Güler Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Servet Özkaya, ÇEVDOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akbaş, Cihad Gündoğar İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cihad Gündoğar, Paşa Künefe İşletmecisi Necmettin Cabadak, Armada İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfetullah Işık, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi (MTSO) Murat Aktoğ, Flay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aktaş, Ocak Trans Lojistik Marina Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Ocak ve MEP Önceki Dönem Başkanı Özcan Demir katılım sağladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA