Tarsus Belediyesi gençlerin yanında


Tarsus Belediyesi YKS sınavı tercih günlerinde danışmanlık hizmeti sunuyor. 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında tüm adayları doğru tercih yapmaya bekliyor.

 

Tarih : 27 Temmuz 2024 Cumartesi 12:36

 Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercih döneminde adayları yalnız bırakmadı. Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde 09.00 – 18.00 saatleri arasında uzman rehber öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen bu hizmet, üniversite tercihlerinde gençlere rehberlik ediyor. Tarsuslu gençler, geleceğini şekillendirmek için belediyenin sağladığı bu önemli destekten faydalanıyor. Tercih yapan adayların her zaman yanında olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Uzman rehber öğretmenlerimiz eşliğinde, sizlerin en doğru ve bilinçli tercihleri yapabilmesi için burada olacağız. Üniversite yolunda atacağınız bu önemli adımda size rehberlik etmeyi ve geleceğinizi şekillendirmede yardımcı olmayı hedefliyoruz. Hep birlikte daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA