MSK’nın kombine satışı başladı


10 yıl aradan sonra Süper Lig hasreti son bulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 2024- 2025 Türkiye Sigorta Basketbol Ligi sezonu için kombine biletlerinin satış sürecini başlattı. Karşılaşmaları kendilerine ayrılan bölümlerde rahat ve sıra beklemeden izleyebilmeleri için kombine bilet satışları ile taraftarlarına seyir zevki yaşatmak isteyen MSK kombine biletlerine, Mobilet uygulamasından veya https://mobilet.com/tr/ web adresi üzerinden erişim sağlanabilir.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 12:25

Haber Merkezi

 2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Ligi Play-Off final serisinde uzun ve zorlu bir mücadelenin ardından şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 2024- 2025 Süper Lig sezonu için kombine satışlarını başlattı. 10 yıl aradan sonra Süper Lig hasreti son bulan sarı-siyahlılar, yeni sezonda Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacağı tüm iç saha maçlarında maç coşkusunu beraber paylaşmak ve bu heyecana basketseverleri de ortak etmek amacıyla taraftarların desteğini bekliyor.

 QR KOD İLE MÜSABAKALARA GİRİŞ YAPABİLECEK

Taraftarlar kendilerine ayrılan bölümlerde rahat ve sıra beklemeden karşılaşmaları izleyebileceği ve seyir keyfinin tadını çıkartabileceği kombine biletlerine, Mobilet uygulamasından veya https://mobilet.com/tr/ web adresi üzerinden erişim sağlayabilirler. Mobilet üzerinden oluşturacakları hesaplar üzerinden üyeliklerini ve koltuklarını görüntüleyebilecek kombine sahipleri için fiziksel bir kombine kartı üretilmeyecek. Taraftarlar, cep telefonunu kullanarak uygulama üzerinden oluşturacakları QR kod ile müsabakalara giriş yapabilecek.

Kombine Bilet Fiyatları:

Saha İçi; Tam Orta Saha: 150 bin TL, Birinci Kategori: 100 bin TL, İkinci Kategori: 75 bin TL, Üçüncü Kategori 50 bin TL…

Tribün; Pota Arkası 990 TL, Çaprazlar bin 300 TL…

VIP Hariç Kısımlar bin 500 TL, VIP 10 bin TL…

Saha İçi Pota Arkası: 1.ve 2. Sıra: 35 bin TL, 3. ve 4. Sıra 25 bin TL, 5. ve 6. Sıra: 20 bin TL, 7. ve 8. Sıra 15 bin TL…

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA