AK PARTİ 23 YAŞINDA!


AK Parti’nin kuruluşunun 23’üncü yılı Mersin İl Binası’nda yapılan etkinlikle kutlandı. Etkinlikte konuşan İl Başkanı Adem Aldemir, “AK Parti henüz 23 yaşındadır ve doğrular için hep iş başındadır. AK Parti umutları yeşertmeye bu millete hizmet etmeye devam edecektir. Bu anlayışla bu inançla çalışmalarımıza karalılıkla devam edeceğiz. Ayaklarımız tıpkı Hazreti Mevlana’nın metaforunda olduğu gibi birisi Anadolu’da sabit duracak diğeri gönül ve kader coğrafyamızı dolaşacaktır. Türkiye’nin hamuru ak kadınların ellerinde yorulmaya devam edecektir. Türkiye’nin yükünü ak gençler omuzlamaya devam edecektir” dedi.

 

Tarih : 14 Ağustos 2024 Çarşamba 16:52

Necdet TAŞ

Kuruluşunun 23. yılını kutlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), her ilde olduğu gibi Mersin’de de teşkilatıyla tören düzenlendi. İl Başkanlığında gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı programa; AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı, Havva Sibel Söylemez, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, İlçe Başkanları, İl-İlçe Teşkilatları, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

“HAYAL BİLE EDİLEMEYEN HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRDİK”

Etkinlikte konuşan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, “Partimizin kuruluşundan bu güne kadar emek veren hizmet eden bu şeref sancağını bir adım daha ileri taşıma gayretinde olan tüm dava ve yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ebedi aleme irtihal eden dava ve yol arkadaşlarıma Allahtan rahmet diliyorum. 14 Ağustos 2001’de ‘Aydınlığa açık karanlığa kapalı’ diyerek kurulan AK Partimiz Türkiye’ye yeni bir hüviyet kazandırmıştır. Partimizin kurulması o dönemde Karamsarlığa sürüklenmekte olan milletimiz için bir umut ışığı olmuştur. O günden sonra liderimiz cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söz verdiği gibi hamdolsun hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Bizler 22 yılı iktidarda geçen 23 yıllık süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birçok önemli işlere imza attık. AK Parti’den önce hayal dahi edilemeyen binlerce hizmeti ülkemize kazandırdık. Türkiye’nin kaderini değiştiren bu hizmetleri yaparken vesayet odaklarının darbe sevdalılarının Türkiye düşmanlarının saldırılarına hep birlikte göğüs gerdik. Türkiye’de dokunmadık insan derdine derman olmadık kimse bırakmadık. Biliyorduk ki milletimizin bizden beklentisi buydu. Zira AK Parti bu milletin aklından ve vicdanından süzülerek kurulmuş büyük bir millet hareketidir” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ ÇEKİLEN BİR ÇİLENİN DERDİN DAVANIN PARTİSİDİR”

AK Partinin sessiz çoğunlukların sesi kimsesizlerin kimsesi olduğunun altını çizen Aldemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti çekilen bir çilenin derdin davanın partisidir. AK Partimiz gergin uykulardan kör gecelerden sonra bir sabah gelen kardan aydınlıktır. AK Parti kadrolarının her bir neferi sayın cumhurbaşkanımızın Türkiye siyasetine diktiği birer fidandır. Bu fidanlar büyüyerek bugün birer orman olmuştur. Bu orman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın inşa ettiği büyük ve güçlü Türkiye’ye her daim nefes olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bugün bin bir emek ve mücadeleyle büyüttüğümüz partimizin yeni yaşını kutlamaktayız. AK Parti henüz 23 yaşındadır ve doğrular için hep iş başındadır. AK Parti umutları yeşertmeye bu millete hizmet etmeye devam edecektir. Bu anlayışla bu inançla çalışmalarımıza karalılıkla devam edeceğiz. Ayaklarımız tıpkı Hazreti Mevlana’nın metaforunda olduğu gibi birisi Anadolu’da sabit duracak diğeri gönül ve kader coğrafyamızı dolaşacaktır. Türkiye’nin hamuru ak kadınların ellerinde yorulmaya devam edecektir. Türkiye’nin yükünü ak gençler omuzlamaya devam edecektir. Rabbim bizlere nice kuruluş dönemlerinde bir araya gelmeyi nasip eylesin. Ailemiz Yuvamız AK partimizin 23. yaş günü kutlu olsun diyor hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum kalın sağlıcakla.”

Aldemir’in konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması dev ekrandan izlendi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA