Tarsus içerde, ÇBK dışarda başlıyor


ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonu fikstürü çekildi. Yeni sezon 28 Eylül’de başlayacak. Temsilcilerimizden Tarsusspor ligi evinde Galatasaray sezona başlarken, ligin şampiyonluk adaylarından olan temsilcimiz ÇBK Mersin ise sezonu deplasmanda Emlak Konut maçıyla açacak.

 

Tarih : 21 Ağustos 2024 Çarşamba 14:13

Necdet TAŞ

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon fikstürü belirlendi. TBF Basketbol Gelişim Merkezi’nde (BGM) gerçekleştirilen fikstür çekimine ÇBK Mersin’i temsilen İdari Koordinatör Sanem Helvacıköylü, İlkem Yapı Tarsusspor’u temsilen ise Genel Menajer Erbil Altanlar katıldı. 28 Eylül’de başlayacak 2024-2025 Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon 13 takım mücadele edecek. Süper Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Tarsus içerde, ÇBK dışarda başlıyor. ÇBK Mersin ilk iki maçını deplasmanda, İlkem Yapı Tarsusspor ise evinde oynayacak. Açılışı Emlak Konut ile yapacak olan ÇBK Mersin 3. Haftada Beşiktaş’ı, 7. Hafta da ise Galatasaray’ı konuk edecek. 8. Haftada İlkem Yapı Tarsus ile karşılaşacak olan ÇBK Mersin, Fenerbahçe ile ise 10. Haftada İstanbul’da karşı karşıya gelecek. ÇBK son haftayı bay geçecek. İlkem Yapı Tarsusspor ise ilk sezon açılışını evinde Galatasaray ile yapacak. 4. Haftadaki Fenerbahçe maçı ile 10. Haftadaki Beşiktaş maçlarını yine evinde oynayacak olan Tarsus ekibi 7. Haftayı bay geçecek.

İşte ÇBK Mersin’in ilk yarı fikstürü;  1.Hafta Emlak Konut (D) 2. Hafta Nesibe Aydın (D) 3. Hafta Beşiktaş, 4.Hafta Danilos Pizza (D), 5. Hafta Botaş, 6.Hafta Zonguldak Basket (D), 7.Hafta Galatasaray Çağdaş, 8.Hafta İlkem Yapı Tarsus (D), 9. Hafta OGM Ormanspor, 10. Hafta Fenerbahçe (D), 11. Hafta Melikgazi Kayseri, 12. Hafta Bodrum Basketbol (D), 13. Hafta Bay…

Tarsusspor’un fikstürü ise şöyle; 1.Hafta Galatasaray, 2. Hafta Emlak Konut, 3. Hafta OGM Ormanspor (D), 4. Hafta Fenerbahçe, 5.Hafta Melikgazi Kayseri (D), 6.Hafta Bodrum Basketbol, 7.Hafta Bay, 8.Hafta ÇBK Mersin, 9.Hafta Nesibe Aydın (D), 10.Hafta Beşiktaş, 11. Hafta Danilos Pizza (D), 12.Hafta Botaş, 13. Hafta Zonguldak Basketbol (D)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA