Orta direk yok oldu!


Hükümete ekonomik kriz üzerinden yüklenen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Esnaf ve vatandaşlar enflasyon canavarından, hayat pahalılığından ve her geçen gün düşen alım gücünden kaçamıyor. Orta direk yok oldu. İşçi, çiftçi, hayvancı, memur, emekli, asgari ücretli, kısaca dar gelirli tüm insanlarımızı komaya soktu. Dolayısıyla bu iktidarın artık miadı doldu. 22 yıldır Ülkeyi yöneten bu iktidara ve söylediği cek-caklı yalanlara bir gurup biatçı ve de yandaş dışında artık hiç kimse inanmıyor. Yani Abbas yolcu. Bizimde tam kadro sahalarda olmamızın ana sebebi bu” dedi.

 

Tarih : 26 Ağustos 2024 Pazartesi 09:15

Necdet TAŞ

Mersin’in ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkı ve esnafının sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, iktidarın sayılı günleri kaldığını iddia etti. İlçe ziyaretlerindeki izlenimlerini aktaran Kocamaz, “İyiler Ailesi olarak tüm yurtta vatandaşlarımızla buluşuyor, dertlerini dinliyor, sıkıntılarına ortak olmaya gayret ediyor, problemlerine çözümler üretmeye çalışıyoruz. Verilen yetki ile halkımızın sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyor, çözümü hususunda gerekli görüşmeleri yerinde yapıyoruz. Devamlı gündeme taşıdığımız sıkıntılar her yerde mevcut. En önemlisi her geçen gün düze çıkma umutları da azalmakta ve genel bir karamsarlık hakim. Konuşmalar ve sıkıntılar karbon kağıdı koyulmuşçasına bire bir aynı. Enflasyona bağlı satılan malın yerine yenisinin konmasındaki güçlük, kredi faiz oranları, POS cihazı kesintileri. Sabit gelirlilerin, emeklilerin, memurların, asgari ücretlinin satın alım gücündeki düşüş esnafımızı da direkt etkilemekte. Girdiler artarken satışlar aksine her geçen gün azalmakta. Bu sitemin sürdürebilirliği mümkün değil, sistemi bozanların düzeltmesi de olası değil. Vatandaşlarımızın içerisinde bulunduğu zorlukların farkındayız, bunların çözümü için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“MÜLTECİLER ŞU ANDA EN BÜYÜK BEKA SORUNU”

“Bizler, İYİ Parti Kadroları olarak, belki henüz iktidarda olan bir parti değiliz. Ancak herkesi kucaklayıp, bir arada tutma gayreti ve eşit vatandaşlık ilkeleri ile hareket eden, Milliyetçi, Kalkınmacı ve Demokrat bir anlayışla yola çıkmış, bir Merkez Partisi olarak iktidarın en güçlü alternatifi olan partiyiz. Memleketin durumu ortada” ifadelerini kullanan Kocamaz, “Vatandaşlarımızın yaşadığı acılar, çektiği çileler ve sıkıntılarda hepimizin malumu. Herkeste bilir ki, bir şeyi bozanlar, bozdukları şeyi asla tamir edemezler. 22 yıllık AKP İktidarı bilerek ya da bilmeyerek Ülkenin düzenini tamamen bozdu. İzlenen açık kapı politikalarıyla Ülkeye bilinçli bir şekilde doldurulan mülteciler şu anda en büyük beka sorunu. Bu iktidar bizi bir arada tutan, Millet olma vasıflarımızı tamamen yok etti. Ortadan kaldırdı. Devletimizin bütün sigortalarını attırdı, izlediği yanlış politikalarla enflasyonu azdırdı, ekonomiyi altüst etti. İnsanımız yaptıkları yayladan dahi zevk almaz hale gelmiş, tencereye koyacak eti geçtik artık sebze bile zor alır duruma düşmüş. Esnaf ve vatandaşlar enflasyon canavarından, hayat pahalılığından ve her geçen gün düşen alım gücünden kaçamıyor” dedi.

“DAR GELİRLİLER KOMADA”

Hükümetin uyguladığı yanlış ekonomi politikalarının dar gelirliyi vurduğuna dikkat çeken Kocamaz, “Orta direk yok oldu. İşçi, çiftçi, hayvancı, memur, emekli, asgari ücretli, kısaca dar gelirli tüm insanlarımızı komaya soktu. Dolayısıyla bu iktidarın artık miadı doldu. 22 yıldır Ülkeyi yöneten bu iktidara ve söylediği cek-caklı yalanlara bir gurup biatçı ve de yandaş dışında artık hiç kimse inanmıyor. Yani Abbas yolcu. Bizimde tam kadro sahalarda olmamızın ana sebebi bu. Milletimize kendimizi anlatmak ve İktidarın en güçlü alternatifi olarak, ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuza vatandaşlarımızı inandırmak. Bunu için sahadayız. Bunun için yollardayız. 22 yıldır, yani AKP iktidarları döneminde kurulan ve ayakta kalabilen tek parti İYİ Parti’dir. İşte bu nedenle iktidarıyla, muhalefetiyle herkes Partimizin üzerine oyun kurmaya çalışıyor. Ama Allah’ın izniyle, bizler üzerimize oynanan tüm oyunları biliyoruz ve bu oyunları bozmaya kararlıyız” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA