Dervişoğlu Çamlıyayla’da!


İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Çamlıyayla Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Şöleni etkinliklerine katılmak üzere Mersin’e geliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Türkiye’nin tek umudu ve toparlayıcı gücü olan İYİ Parti’mizin Saygıdeğer Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’da Çamlıyayla’mızı ve etkinliğimizi şereflendirecek. Halkımızla buluşacak, esnaflarımızı ziyaret edecek. Bu arada Çamlıyayla Belediyemizi de ziyaret ederek, Belediye Başkanımızı makamında tebrik edecek” dedi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2024 Salı 14:48

Necdet TAŞ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Çamlıyayla Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Şöleni etkinliklerine katılmak üzere Mersin’e geliyor. Çamlıyayla’daki kutlama etkinliklerine katılacak olan Dervişoğlu, halkla buluşacak ve esnafları ziyaret edecek. Bu arada Çamlıyayla Belediyesini de ziyaret edecek olan Dervişoğlu, İYİ Partili Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu’yu makamında tebrik edecek.

“ALLAH, TOPRAKLARIMIZI DÜŞMAN ÇİZMELERİYLE ÇİĞNETMESİN”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Türk’ün Zafer Haftasına yönelik kutlama ve etkinlikler yurt genelinde devam ediyor.  Dün Malazgirt Zaferi, Devlet Törenleri ile Ahlat’ta kutlandı. Önümüzdeki Cuma günü de 30 Ağustos Zafer Bayramı yine Devlet ve Millet olarak kutlanacak. Bu etkinlikler çerçevesinde, Tarsus ve Mersin’de Belediye Başkanlığı yaptığım 25 yıl boyunca, Çamlıyayla’da halkın çok büyük katılımıyla ve coşkusu ile gerçekleştirdiğimiz, artık geleneksel hale gelen Zafer Bayramı etkinlikleri bu yıl İYİ Parti yönetimindeki Çamlıyayla Belediyesi öncülüğünde tekrarlanacak. Kısmet olursa, Türkiye’nin tek umudu ve toparlayıcı gücü olan İYİ Parti’mizin Saygıdeğer Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’da Çamlıyayla’mızı ve etkinliğimizi şereflendirecek. Halkımızla buluşacak, esnaflarımızı ziyaret edecek. Bu arada Çamlıyayla Belediyemizi de ziyaret ederek, Belediye Başkanımızı makamında tebrik edecek. Bu onurlu günde yapılacak etkinliğe ve Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu ile buluşmağa tüm halkımızı davet ediyor, Zafer Bayramımızı da şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim Ülkemizi yönetenlere Aziz Atatürk gibi azim, basiret ve doğru kararlar verebilmeyi nasip etsin. Topraklarımızı düşman çizmeleriyle çiğnetmesin. “Yüce Türk Milleti’’ne bir kez daha kurtuluş mücadelesi verdirtmesin. Bu vesileyle tüm şehitlerimize ve kahraman gezilerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyor, bizlere de geçmişine layık bireyler olmayı nasip etsin diyorum. Rabbim Millet ve Memleket hayrına çalışan herkesin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA