SİSTEM TIP’TAN MGC’YE ZİYARET!


Mersin’in köklü sağlık kuruluşlarından Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’nin Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Emre Ali Kodan, Mersin basınının köklü çatı kuruluşu olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kaya Tepe’yi ziyaret ederek; kentin sağlık hizmetleri, sağlıkta yenilikler ve sağlık turizmi alanındaki gelecek vizyonu üzerine istişarelerde bulundu.

 

Tarih : 30 Ağustos 2024 Cuma 11:51

Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Emre Ali Kodan’a Anlaşmalı Kurumlar Pazarlama Personeli Murat Satık da eşlik ederken; Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kaya Tepe ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Nazmi Akdağ ve Abdullah Biçer ziyarete ev sahipliği yaptı.

 

SAĞLIK TURİZMİNDE MERSİN’İN YILDIZI PARLIYOR!

 

Dr. Emre Ali Kodan’ın Mart ayında Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’nde göreve başlamasıyla birlikte kentte gerçekleştirdiği tanışma ziyaretlerinin bir durağı olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde de kentin sağlık turizmi alanındaki gelecek vizyonu üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Kodan, yeni açılan Çukurova Uluslararası Havalimanı’yla birlikte Mersin’de sağlık turizmine de kapıların aralandığını belirtirken; Mersin basınının bu anlamda etkili bir güç olacağına vurgu yaptı. Rüstem Kaya Tepe ise kent adına her türlü iş birliğinde yer alacaklarını ve kent yararına her türlü girişime destekte bulunacaklarını vurguladı. Kodan, sağlık sektörünün ulusal ölçekte son durumunu değerlendirirken; özellikle 2025’in Mart ayında organize edilecek olan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nda Mersin’in yer almasının büyük önem taşıyacağını vurguladı. Mersin’in sağlık turizmi alanında bu fuarda yer alarak ciddi bir aşama kaydedebileceğine dikkat çekti.

 

KENTE YENİ VİZYON!

 

Görüşmede, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin köklü tarihine vurgu yapılırken; Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’nin de kentin ilk sağlık kuruluşları arasında yer aldığı ve aynı şekilde köklü bir geçmişe sahip olduğu belirtildi. Köklü iki kuruluşun ilerleyen yıllarda vizyoner bir bakış açısıyla kentte önemli girişimlerde bulunabileceğine dikkat çekildi. Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi arasında basın mensuplarının uygun olanaklarla sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi amacıyla süresi dolan protokolün kapsamının genişletilerek yenilenmesi gündeme gelirken; ilerleyen aylarda basın mensupları ile Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’nde bir toplantı yapılmasına yönelik planlar da oluşturuldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA