Toroslar’da Şampiyon Burhan Spor!


Toroslar Belediyesinin, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği “30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası” ödül töreni ile sona erdi. 18 takımın mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu finalde 2-1’lik skorla Çavuşlu’yu mağlup eden Burhanspor oldu.

 

Tarih : 1 Eylül 2024 Pazar 13:02

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası’nın ödül törenine katıldı. Turnuva’nın şampiyonu, 2-1’lik skorla Çavuşlu’ yu mağlup eden Akdeniz İlçesi’nin takımlarından olan Burhanspor oldu. Gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları protokol üyeleri tarafından verilirken, turnuvanın şampiyonu Burhanspor’un kupası ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Akdeniz Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız tarafından takdim edildi. Başkan Seçer, Burhanspor’un şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Ödül töreninde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri yer aldı.

SEÇER: “KAZANAN MERSİN OLDU”

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’nın şampiyon olan takımı ile Ayvagediği 30 Ağustos Zafer Kupası’nın şampiyon olan takımının 15 Eylül’de Akbelen Stadyumu’nda ‘Süper Kupa’ maçı oynayacaklarını söyledi. Her iki turnuvada toplam 42 takımın mücadele ettiğini ancak kazananın Mersin olduğunu dile getiren Seçer, “Mücadeleyi hepsi yaptı, kazanan Mersin oldu. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve huzurumuz oldu. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu daim etsin” dedi. Konuşmasını turnuvalarda emeği olan tüm belediye başkanları, muhtarlar ve sporculara teşekkür ederek tamamlayan Başkan Seçer, ardından ise şampiyon olan Burhanspor’a Şampiyonluk Kupasını verdi. 6 Temmuz tarihinde başlayıp, 31 Ağustos tarihinde sona eren turnuvada; Toroslar ve Akdeniz ilçelerine bağlı kırsal mahallelerden 18 takım mücadele etti. 3.’lük ve  4.’lük maçı  Kavaklıpınar–Güzelyayla takımları arasında oynanırken; final maçı da Çavuşlu-Burhanspor takımları arasında yapıldı. Turnuvanın üçüncüsü Güzelyayla, dördüncüsü de Kavaklıpınar oldu. Turnuvanın şampiyonu 2-1’lik skorla Burhanspor oldu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA