Kimsenin gözünün yaşına bakmam!


Mersin’in Erdemli ilçesinde sahil kenarına hançer gibi saplanan çok katlı binalara tepki gösteren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin’in batı ilçelerine arabayla giderken sol tarafa bakmıyorum çünkü inanın tansiyonum yükseliyor o yüksek katlı binaları görünce. Ben buradan bir kez daha uyarıyorum; orada usulüne uygun yapılmayan binalar ve yapılar varsa hiç gözünün yaşına bakmayız indiririz aşağı. ‘3 kat fazla çıktım günahtır, af çıkar lütfen yıkmayın’ diyenlerin hiç gözünün yaşına bakmayız. Süratle illegal yapılara müdahale edeceğiz ve bunu da ifşa edeceğiz. Çünkü bu diğerlerine de ders olsun” dedi.

 

Tarih : 9 Eylül 2024 Pazartesi 16:16

SAHİLDEKİ YÜKSEK KATLI BİNALARA MÜDAHALE GELİYOR

Erdemli Belediyesi’nin önceki MHP’li Belediye Başkanı Mükerrem Tollu döneminde Erdemli sahilinde imarsız, çok katlı ve sahil şeridini bozan yapıların inşa edilmesine tepkiler sürüyor. Doğal dokuyu bozan kaçak ve çarpık yapılaşmanın yanı sıra çok katlı yapılara verilen imar izinleri de tartışılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Eylül Ayı Birinci Birleşimi’nde konuyla ilgili konuşan Başkan Seçer, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara’ya büyük iş düştüğünün altını çizerek, “Eski belediye başkanının gıyabında konuşmak gibi olmasın ama bazı gerçekleri de konuşmak açıklamak lazım. Bürokratlarımızın bana aktardıkları üzerinden söyleyeyim. Biz kendisiyle yeterli iletişimi sağlayamadık. Mersin’in batı ilçelerine arabayla giderken sol tarafa bakmıyorum çünkü inanın tansiyonum yükseliyor o yüksek katlı binaları görünce” dedi.

“HİÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ İNDİRİRİZ AŞAĞI”

Müteahhitlere de seslenen Başkan Seçer, “Ben buradan bir kez daha uyarıyorum; orada usulüne uygun yapılmayan binalar ve yapılar varsa hiç gözünün yaşına bakmayız indiririz aşağı. ‘3 kat fazla çıktım günahtır, af çıkar lütfen yıkmayın’ diyenlerin hiç gözünün yaşına bakmayız. Buradan kendi İmar Daire Başkanlığımı da uyarıyorum. Bu konuda sıkı çalışıyorlar ve süratle illegal yapılara müdahale edeceğiz ve bunu da ifşa edeceğiz. Çünkü bu diğerlerine de ders olsun. Giderken görmüyor musunuz neler oluyor neler yapılıyor neler dönüyor? Samimi söylüyorum. Siz göreve yeni geldiniz. Bu konulara dikkat edin” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara ise, “Daha önce de sizinle Erdemli’deki imar konusuyla ilgili görüştüğümde sizinle aynı hassasiyeti paylaştığımı söylemiştim. Bireysel değil bölgesel imar planı üzerinde çalışacağımızı yine de söylüyorum” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA