Büyükşehir, yolları yeniliyor


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri kent genelinde ihtiyaç dahilindeki bölgelerde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde’de geliş-gidiş toplam 1000 metrelik duble yolu yeni görünümüne kavuşturuyor. Araç sirkülasyonunun yoğun olduğu 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki kalan toplamda geliş gidiş olmak üzere 500 metre uzunluğundaki duble yolda çalışma yürüten ekipler kısa sürede yolu vatandaşların kullanımına açacak.

 

Tarih : 14 Eylül 2024 Cumartesi 13:08

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde program dahilinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen çalışma bölgelerinin yanı sıra muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren yol asfalt ekipleri kısa sürede yolları yeni görünümüne kavuşturuyor. Ekiplerin bir çalışma noktası da Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde oldu. Araç geçişinin çok yoğun olduğu, 2,5 ve 3. Çevre Yolu’nu birbirine 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki kalan kısımda toplamda geliş gidiş olmak üzere 500 metre uzunluğundaki duble yolda çalışma yürüten ekipler deforme olan asfaltı yenileyerek kısa sürede yolu Mersinlilerin kullanımına açacak.

ERGÜN: “MEMNUNİYETLE ÇALIŞIP YENİ YOLLAR AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğü’nde asfalt şefi olarak görev yapan Uğurcan Ergün, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde’deyiz. 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki kalan kısmında asfalt yenileme çalışmaları yapmaktayız. Toplamda geliş gidiş olmak üzere 500 metre uzunluğundaki duble yol ağımızda Pazartesi gün itibariyle çalışmaya başladık. En kısa sürede tamamlayıp Mersin halkının kullanımına açacağız” dedi. Ergün, mevcut asfaltta meydana gelen deformasyonlar sonucunda asfalt yenileme ihtiyacı duyduklarını sözlerine ekleyerek, “Mersin’de birçok lokasyonda olduğu gibi 50. Yıl Mahallesi’nde de çalışmalarımız devam etmektedir. Yol yenileme çalışmaları kapsamında hız kesmeden Sayın Başkanımızın da dediği gibi memnuniyetle çalışıp yeni yollar açmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA