Mersin’de uyuşturucu serası kuran şüpheli yakalandı


Mersin’de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, aralarında damlama sulama sistemli Hint keneviri yetiştirilen sera kuran bir şüphelinin de olduğu 3 şahıs yakalandı.

 

Tarih : 17 Ekim 2024 Perşembe 14:35

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Toroslar, Akdeniz ve Mut ilçelerinde bazı şahısların kenevir bitkisi ekimi yaparak imal ettiği uyuşturucunun ticaretini yaptığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen şüpheliler takibe alınarak operasyonlar gerçekleştirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda bir serada 660 kök kenevir, 873 gram bonzai ve 200 gram kubar esrar ele geçirildi. Merkez Toroslar ilçesinde kırsal bir mahallede de damlama sulama sistemli hint keneviri serası bulundu. Seradaki 660 kök kenevir sökülerek imha edildi. 3 şüpheli işlemleri yapılmak üzere jandarma tarafından götürüldü. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA