AKİB’den MGC’ye ziyaret


Akdeniz İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Hayri Uğur, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunarak MGC Başkanı R. Kaya Tepe ile bir araya geldi.

 

Tarih : 29 Kasım 2019 Cuma 11:31

Haber Merkezi

Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) Koordinatör Başkanı Hayri Uğur ve Basın Danışmanı Recep Şenyurt, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kentin MGC gibi bir meslek örgütüne ihtiyacı olduğu söyleyen AKİB Koordinatör Başkanı Hayri Uğur, “9 Kasım’da yapılan seçimde dört aday arasında seçildiniz, sizi tebrik ediyorum. Mersin’in güzide gazetecilere ve böyle bir meslek örgütüne çok ihtiyacı var. Çünkü kentin nabzını tutan, bizlerin yapmış olduğu işleri kamuoyuna duyuran ve dolayısıyla bu şehrin kalkınmasında önemli role sahip olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“MGC İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTERİZ”

Bundan sonraki süreçte MGC ile işbirliği yapmak istediklerini söyleyen Başkan Hayri Uğur, “AKİB sadece Mersin’de değil Adana, Hatay, Kayseri, Karaman ve Osmaniye’de de varlığını sürdürüyor. Yılda yaklaşık 13 buçuk milyar dolarlık gibi ciddi bir ihracat gerçekleştiriyoruz. Ve bunları yaparken de medya anlamında Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile ortak çalışmalar yürütmek isteriz.” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA