MHP’li Vekillerden Çiftçilere ‘Geçmiş Olsun’ ziyareti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, geçen hafta yağan şiddetli yağışlardan dolayı arazileri sulan altında kalan Tarsuslu çiftçilere ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 10 Ocak 2020 Cuma 12:47

Haber Merkezi

 

MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile birlikte ilçeye bağlı Kulak, Özel Bahşiş ve Yeşiltepe Mahallelerini ziyaret ederek, aşırı yağışlardan tarlaları sular altında kalan çiftçilerle görüşerek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Geçen hafta Mersin ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağışlar sonrası oluşan sel felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren MHP Milletvekili Şimşek, çiftçilerin zararlarının biran önce karşılanması çağrısında bulunurken, konunun Meclis'te de takipçisi olacağının sözünü verdi.

 

“SERALARIN BİRÇOĞU YERLE BİR OLMUŞ DURUMDA”

 

Yaşanan sel felaketin ardından ortaya çıkan durum çok vahim olduğunun altını çizen Mersin Milletvekili Şimşek, “Yaptığımız incemeler ve bölgemiz üreticilerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda seraların birçoğu yerle bir olmuş durumda. Şiddetli yağışlar sonrası çiftçinin yüzde yüzün üzerinde zararı var. Yaşanan felaketin ardından ortaya çıkan zarar bir an önce karşılanmalı, çiftçimize ekonomik destek verilmelidir. Bizler sonuna kadar çiftçilerimizin yanındayız. Meclis'te de konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Yoğun yağışlar sonrasında Mersin ve ilçelerinde seller, taşkınlar ve hortumların yaşandığını hatırlatan MHP’li Baki Şimşek, “Burandan bir kez daha ifade etmek isterim ki, sel ve doğal afetler Mersin’in kaderi olmamalı, Mersin kaderiyle baş başa bırakılmamalıdır. Sel felaketi ile ilgili devamlı TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirdiğimiz önlemler alınmalıdır. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, yaşanan bu felaketin siyaseti yoktur” ifadesini kullandı. MHP Mersin Milletvekili Şimşek, şiddetli yağışların yol açtığı sel afetiyle sular altına kalan üreticilerimizin zararlarının hasar tespiti yapıldıktan sonra, Tarım ve Orman Bakanına konuyu ileteceğini ve üreticinin mağduriyetinin giderilmesini isteyeceğini sözlerine ekledi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA