image

Okunma : 337  Tarih : 14.05.2024  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

GENÇ BAKIŞ BÜYÜK USTALARIN İLK GÖSTERİMİ

Tarsus Fotoğraf Derneği'nin Mayıs Ayı Etkinlikleri kapsamında çok güzel bir gösterim sunuldu. TFD başkanı Rıfat Gürbüz ile fotoğraf sanatçılarının da katıldığı etkinliğe ilgi büyüktü.

 

Tarsus Nikah Salonu Altındaki Dernek Binasında  Eğitimci Talha Mustafa Ak ve Öğrencilerinin Hazırladığı '' Genç Bakış- Büyük Ustalar'' Projesinde Tarihçi -Yazar Ve sanatçı Hikmet Öz Sunumu Ve Söyleşisi Gerçekleştirildi.

 

 Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin'i temsilen şube müdürü Mehmet Bulut’un katıldığı etkinliği Tardobder Başkanı  ve Şair Ümran Yıldırım sundu.

 

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Programda Hikmet Öz ile bir söyleşi de sunuldu. Ayrıca Hikmet Öz’e bir sürpriz yapılarak doğum günü kutlandı. Öz, doğum günü ile ilgili bir anısını anlatarak kendisini bu önemli günde unutmayan ve misafir eden TFD yönetimine ve katılımcılara teşekkür etti.

 

x

 

FATMA HANIMDAN İMZA GÜNÜ

 

Tarsuslu Yazar ve Şair Fatma Özger Bilgiç boş durmuyor.

 

Fatma hanım,  sanat hayatındaki gönlünden düşenleri (kitaplarını) şarkılı, türkülü imza töreni düzenledi. Yazar ve Şair Fatma Özgür Bilgiç'in İmza töreninin sunumunu yine genç bir sanatçı tiyatrocu olan  Ezgi Koç yaptı.

 

Etkinliğe bende gazeteci arkadaşlarım Okan Çalışkan ve Fırat Maktay ile birlikte katıldım.

 

İnternet Gazetecileri Derneği'nde düzenlediği imza gününde dostları ile sanat severlerin yalnız bırakmadığı Bilgiç, kitaplarının önce tanıtımını yaptı, daha sonra ise imzaladı. Fırat Maktay'in haberine göre; Konuk şairler Ahmet Özturşucu, Sıddık Aydın, Fırat Maktay, Ahmet Deniz, İsmet Karabulut, Abdullah Coşkun ise Fatma Özgür Bilgiç 'e okudukları şiirlerle destek verdi.

 

xx

 

 Şair yazar Fatma Özgür Bilgiç, 2006 yılında başladığı sanat hayatında birçok esere imza atmış..

 

Mesela; Şiir Perdesi, Şiir Gözlüm Hasretin Kavuruyor, Aşkın Kıyısı, Yürekten Damlayan Öyküler, İlklerin Şehri Tarsus'tan Kültür Başkenti İstanbul'a, Gönül Hecede Kaldı, Allah, Kuran'ı Kerim ve Hazreti Muhammed Şiirleri Güldestesi, Yeni Bir Dünya Kursak, Denize Düştük, Aşka İdam Cumhuriyet'in 100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyet Şiirleri Güldeste gibi eserlerin yani sıra 10 şiir, 2 hikâye , 1 Masal, 1 Aforizma toplam 14 kitap 5 tanede hazırladığım antolojilerden yani 19 esere imza attı.

 

xx

 

Her iki etkinliğe emek veren ve imza atan hemşehrilerimizi kutluyorum.

 

Sanata ve sanatçıya desteğimiz her zaman devam edecektir.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA