İçel zor da olsa turladı


Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında İçel İdman Yurdu ile Ceyhanspor karşı karşıya geldi. Penaltılara giden maçta tur atlayan İçel İdman Yurdu taraf oldu. Oldukça kötü bir futbol sergileyen temsilcimiz penaltılarda gülen taraf olurken, maç esnasında hem saha kenarında hem de protokol tribününde zaman zaman gergin anlar yaşandı.

 

Tarih : 15 Ekim 2020 Perşembe 10:20

Necdet TAŞ

A Spor'un canlı olarak yayınladığı mücadelede İçel İdman Yurdu - Ceyhanspor karşı karşıya geldi. Penaltılara uzayan maçta 5-4 ile turlayan ev sahibi İçel İdman Yurdu oldu. Geçen sezen Bölgesel Amatör Lig’de aynı grupta mücadele eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Çukurova Derbisinde zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Mücadeleye hızlı başlayan Ceyhanspor, 6. Dakikada Ercan Çapar ile öne geçti. Ev sahibi İçel İdman Yurdu ile 8 dakika sonra 14. Dakikada bu gole Fazlı Ayan ile cevap verdi. Mücadelenin normal süresi ve 30 dakikalık uzatma bölümü 1-1 sona erdi ve üst tura yükselen taraf penaltı atışları sonucunda belli oldu. Penaltı atışlarını, 5-4 kazanan İçel İdman Yurdu bir üst tura yükseldi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA