Tarsus’ta iki ayrı kavgada iki kişi yaralandı


Mersin’in Tarsus ilçesinde çıkan 2 ayrı silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Tarih : 25 Mayıs 2021 Salı 11:53

Alınan bilgiye göre, Yeşil Mahalle 4202 Sokakta, Cevahir D. (23) ile E.B. (51) daha önceden aralarında olan husumetten dolayı kavga etmeye başladı. İddiaya göre, E.B. üzerinde bulundurduğu silahla Cevahir D.'ye ateş etmeye başladı. 6 el ateş edildiği olayda Cevahir D. diz altından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Cevahir D.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olaydan sonra firar eden E.B. suç aletiyle birlikte polis tarafından yakalandı. İkinci olayda ise Girne Mahallesi 2022 Sokak üzerinde H.F. (17) ile E.B. (19) arasında bıçakla kavga çıktı. E.B.'nin elindeki bıçakla Hamza F.’yi kalbinin alt tarafından bıçakladığı iddia edildi. Hastaneye kaldırılan Hamza F.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olaydan sonra kaçan E.B.’yi gözaltına aldı. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA