Seçer: "Mersin’e ihanet ediyorlar"


Metro konusunda açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı tarafından yatırım programına alınan Metro projesinin cumhur ittifakının bazı üyeleri tarafından engellendiğini iddia ederek, “1 senedir bu yatırımın onayı için imza bekliyoruz. Bunu bir engelleme olarak kabul ediyorum ve bu engellemeyi yapanlar Mersin’e resmen ihanet ediyorlar” dedi.

 

Tarih : 21 Ağustos 2022 Pazar 12:21

Mersin'in Mut ilçesinde yaptığı inceleme gezisi esnasında Bir TV programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Metro konusunda merkezi hükümete ve cumhur ittifakına yönelik sert bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı tarafından yatırım programına alınan Metro projesinin   cumhur ittifakının bazı üyeleri tarafından engellendiğini öne süren Başkan Seçer "Bu tutumun kimseye faydası yok. 1 senedir bu yatırımın onayı için imza bekliyoruz. Bunu bir engelleme olarak kabul ediyorum ve bu engellemeyi yapanlar Mersin'e resmen ihanet ediyorlar" dedi.  Mersin'in bir çok kentten daha fazla Ankara'ya vergi verdiğini söyleyen Seçer, "Buna rağmen yatırımlardan istediğimiz payı alamıyoruz. Ankara ne yazık ki partizanlık ve adaletsizlik yapıyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA