Tarsus’ta tek hedef 3 puan!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Düzcespor maçı hazırlıklarını Tarsus Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamladı. Düzcespor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizen Teknik Direktör Sedat Bozkurt, “İlk haftalar hep zor geçer. Bu hafta çok önemli bir Düzce maçı var. Taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Onların da büyük hedefleri var. İlk maçlarından da galibiyetle ayrıldılar. Evimizde oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmalıyız. İç saha maçlarında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Buradan onlara sesleniyorum; lütfen iç saha maçlarında bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

 

Tarih : 2 Eylül 2022 Cuma 10:47

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Düzcespor maçı hazırlıklarını Tarsus Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamladı. Lige Erzicanspor deplasmanında başlayan ve rakibiyle 1-1 berabere kalarak 1 puan alan sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Düzce karşısında 3 puan almayı hedefliyor.

BOZKURT: “TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Düzcespor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizen Teknik Direktör Sedat Bozkurt, “Erzincan karşısında çok üstün bir futbol ortaya koymamıza rağmen maalesef 1 puanla dönmek zorunda kaldık. Oyuncularımın performansından oldukça memnunum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik çok farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Duran toptan talihsiz bir gol yedik. Ancak yine de zor bir deplasmandan alınan 1 puan bizim için kazançtır. İlk haftalar hep zor geçer. Bu hafta çok önemli bir Düzce maçı var. Taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Onların da büyük hedefleri var. İlk maçlarından da galibiyetle ayrıldılar. Evimizde oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmalıyız. İç saha maçlarında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Buradan onlara sesleniyorum; lütfen iç saha maçlarında bizleri yalnız bırakmayın. Taraftar desteği yoksa zaten iç sahada oynamanızın bir anlamı yoktur” şeklinde konuştu.

“TAKIMA İNANIYORUZ”

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Hakan Yıldırım, takımlarına güvendiklerinin altını çizerek, “Tarsus İdman Yurdu’muzun oynamış olduğu şanssız bir gol ile galibiyeti kaçırdığı Erzincanspor maçının değerlendirmesini Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt ile gerçekleştirdik. Bizim Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu olarak hocamıza, teknik kadromuza ve aslan yürekli futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. 100. Yılımızda yürekten ve kalpten şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu hafta pazar günü saat 20:00’de Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacağımız Düzcespor maçında siz kıymetli taraftarlarımızı takımımızın yanında olması için tribünlere bekliyoruz. Kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla yetişkiniyle herkesin tek yürek olup takımımıza destek vereceğine de inanıyoruz. Tüm halkımızı bu şampiyonluğa giren yolda yanımızda görmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA