Tarsus 3 puanla tanıştı: 0-1


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu 3 puana 5. haftada tanıştı. Sarı lacivertliler maçın büyük bölümünde üstün oynadığı müsabakada Arnavutköy Belediyespor’u Artun Akçakın’ın 90-+2’de attığı golle mağlup etmeyi başardı ve şeytanın bacağını kırdı.

 

Tarih : 19 Eylül 2022 Pazartesi 09:57

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 5. Haftasına girerken galibiyet yüzü görmeyen Tarsus İdman Yurda deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor'a konuk oldu. Ligde 3 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan, galibiyeti ise bulunmayan Tarsus İdman Yurdu maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Maçın ilk yarısı 0-0 sana ererken galibiyet golü ise 90+2'de Artun Akçakın'dan geldi. Sezonun ilk galibiyetini son dakika golüyle Tarsuslu futbolcular büyük sevinç yaşadı.

STAT: Vefa Stadı

HAKEMLER: Feridun Daldaş, Muratcan Ilgaz ve İbrahim Ethem Potuk

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR; Fatih Gülmez, Kamil İçer, Mert Caymaz, Tolga Şahin, Furkan Yaman, Volkan Kılıç, Ömer Faruk Yılmaz, Furkan Işıkdemir, Ferhat Görgülü, Sirac Susancak ve Mustafa Fettahoğlu

TARSUS İDMAN YURDU: Abdulaziz Demircan, Fatih Selimhan Solmaz, Artun Akçakın, Oğuzhan Kayar, Alperen Pak, Fatih Somuncu, Gökhan Meral, Azad Filiz, Taha Balcı, Volkan Altınsoy, Sefa Durmuş.

BOZKURT: “UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK”

Alınan kötü sonuçların ardından taraftarların tepkisine maruz kalan ve istifası istenen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktör Serdar Bozkurt maç sonu yaptığı açıklamada, "Çok pozisyona giriyorduk gol atamıyorduk. İlk yarı 5 pozisyonumuz, ikinci yarı 2 pozisyonumuz var değerlendiremedik. Kimse son dakikaya kadar umudunu kaybetmesin dedik. Biz kanacağız dedik. Harika oynadılar harika mücadele ettiler. Disiplinden kapmadılar. Son dakikada olsa galip gelmesini bildik" ifadelerini kullandı.

ARTUN AKÇAKIN: “3 PUANA İHTİYACIMIZ VARDI”

Son dakikada attığı golle takımına sezonun ilk 3 puanını kazandıran Artun Akçakın ise, “Çok mutluyum. İhtiyacımız vardı böyle bir galibiyete. Son dakikada 3 puanı getiren golü atmak da bana nasip oldu. Oynayan oynamayan tüm arkadaşlarımın ayağına sağlık. Oynadığımız 4 maçta da 3 puanı hak eden taraf hep bizdik ancak 3 puanı almak nasip olmamıştı. Yendik mutluyuz. Haftaya Şanlıurfa maçımız var. O maçı da kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Lütfen taraftarlarımız o kritik maçta bizi yalnız bırakmasın. Sezon sonunda şampiyon olan taraf biz olacağız. Kimse merak etmesin” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA