MHP’li Kılavuz, Mersinlileri mitinge davet etti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM’de basın açıklaması gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle gerçekleşecek olan “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” Temalı Mersin Açık Hava Toplantısına Mersinlileri davet eden Kılavuz “Türk vatanının bekasını, Türk milletinin felahını, Türk devletinin huzur ve istikrarını savunan, yüreği vatan aşkı ve millet sevdasıyla çarpan Mersinli hemşerilerimi Mersin’de Milliyetçi-Ülkücü Hareketin bu coşkulu buluşmasına davet ediyorum. Mersin’i 18 Aralık pazar günü mahşeri bir kalabalıkla dolduralım” dedi.

 

Tarih : 2 Aralık 2022 Cuma 11:23

Haber Merkezi

MHP’nin 18 Aralık 2022 Pazar Günü Mersin Mitinginin Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirileceğini hatırlatan Kılavuz, “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” Temalı Açık Hava Toplantıları Kapsamında 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 15:00’da Mersin Millet Bahçesi yanında Bilge Liderimiz, Türkmenbeyimiz, Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in teşrifleriyle Mersinli, Osmaniyeli, Adanalı, Antalyalı ve Hataylı hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla tarihi Mersin Mitingimiz gerçekleştirilecektir. Daha önce Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen  “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu”, “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”, “Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” ve “Komşum Nasılsın?” programlarıyla milletimizle buluşan ve aziz milletimizin teveccühüne mazhar olan Milliyetçi Hareket Partisi; Cumhur İttifakı çatısı altında Lider Ülke Türkiye ideali doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100.yılında gerçekleşecek olan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine büyük bir kararlılıkla hazırlanmakta,  vatandaşlarımızla buluşmaya ve kucaklaşmaya devam etmektedir” dedi.

MERSİNİLERE MİTİNG DAVETİ

Bu kapsamda; 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kadar, Devlet Bahçeli’nin talimatları ve belirlediği hedefler doğrultusunda, 2023’te Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın muazzam zaferini hep birlikte karşılayacaklarını ifade eden Kılavuz, “Cumhur İttifakı’nın istikrarı ve TBMM’de nitelikli çoğunluğu sağlaması adına, aralıksız, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Milli mücadelenin abide Şehri, Türk milliyetçiliğinin kalesi Mersin’imizde mitingimiz yoğun katılım ile gerçekleştirilecektir. Bu doğrultuda; Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa, Elazığ ve Samsun’da gerçekleştirdiğimiz “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” Temalı Açık Hava Toplantılarının dokuzuncusu Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in teşrifleriyle; Milli mücadelenin abide şehri, Türk milliyetçiliğinin kalesi, Adile Halaların, Gözneli Gök Mehmetlerin, Hacı İshakların memleketi Mersinimizde başı Toroslar kadar dik, yüreği Akdeniz kadar geniş Mersinli hemşerilerimin yoğun karşılaması ve katılımı ile gerçekleştirilecektir. Yüreği vatan aşkıyla çarpan Mersinli hemşerilerimizi bu tarihi buluşmaya davet ediyorum Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in de ifadesiyle; “Bizim çağrımız, halkın, haklının ve hakkı yenmiş gariplerin çağrısıdır. Bizim çağrımız, Lider Ülke Türkiye’nin tarihten gelen çağrısıdır. Çağrımız sözdür, şerefimize emanet edilmiş manevi sözleşmedir” dedi.

“MERSİN’İ 18 ARALIK PAZAR GÜNÜ MAHŞERİ BİR KALABALIKLA DOLDURALIM”

“Vatansever ve milletperver Mersinli hemşerilerimi “Aklı hep Türkiye olan, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” düsturuyla ömrünü vatanına, milletine ve devletine adayan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in bu çağrısına ortak olmaya çağırıyor; Türk vatanının bekasını, Türk milletinin felahını, Türk devletinin huzur ve istikrarını savunan, yüreği vatan aşkı ve millet sevdasıyla çarpan Mersinli hemşerilerimi Mersin’de Milliyetçi-Ülkücü Hareketin bu coşkulu buluşmasına davet ediyorum” ifadelerini kullanan Kılavuz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Teröre karşı 437 kahraman evladını şehit vermiş, milli mücadelenin fitilini ateşlemiş, tarihinden gurur duyan, ecdadından kuvvet bulan yiğit Mersinliler; Mersin Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyelerini terör örgütlerinin yuvası haline getirenlere, belediyeleri terörist personellere ve onların birinci dereceden akrabaları olan sözde değer ailelerine peşkeş çekenlere, kamu kaynaklarını ve belediyenin imkânlarını milli varlığımıza düşman yapılara teslim edenlere karşı sizleri; Türk vatanına göz dikmeye cüret eden her hainin karşısına dikilen Türk milletin birliğine ve beraberliğine kast eden her terörist ile sonuna kadar mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisinin Mersin mitingine akın etmeye davet ediyorum. Toroslar’da yörük çadırlarındaki ocağı yeniden ve daha güçlü bir şekilde birlikte harlayalım! Cumhur İttifakının öncülüğünde Türkiye’mizi şerefli yarınlara taşıyalım! Türk milleti için onurlu, başı dik, müreffeh bir hayatı hep birlikte kuralım! Akın akın Milliyetçi-Ülkücü Hareketin saflarına katılalım! Mersin’i 18 Aralık Pazar günü mahşeri bir kalabalıkla doldurup Ay yıldızlı al bayrağımızla ve atalarımızın haşmeti, torunlarımızın azameti Üç hilalli sancağımızla donatalım! Mersinimizdeki tarihi miting için gece gündüz demeden büyük bir özveri ve fedakârlıkla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışan MHP Mersin İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli’ye, çok kıymetli yönetimine, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza ve teşkilatlarımıza yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA