Depremzedeler için ölümden döndü


Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi sarsan yıkıcı depremde sonrası depremzedelerin ısınmaları için kullanılmak üzere odun ihtiyaçları için Anamur Kılıç Mahallesi’nde çalışan gönüllü işçi uçuruma düştü.

 

Tarih : 12 Şubat 2023 Pazar 14:36

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi sarsan yıkıcı depremde sonrası depremzedelerin ısınmaları için kullanılmak üzere odun ihtiyaçları için Anamur Kılıç Mahallesi'nde çalışan gönüllü işçi uçuruma düştü. Anamur Kılıç Mahallesinde depremzedelerin ısınmaları için odun ihtiyacında gönüllü olarak çalışan Çarıklar Mahallesi'nden Halil Uygur uçurma yuvarlanarak yaralandı. Uçuruma yuvarlanan Uygur'u çalışma arkadaşları halatların yardımıyla düştüğü yere inerek sırtlarına alıp çıkarabildiler. Yaralanan Uygur olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Depremzedeler için gönüllü olarak çalışan Halil Uygur'un hayati tehlikesinin olmadığı, vücudunda kırıkların ve eziklerin olduğu öğrenildi.  (Haber Merkezi)

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA