Silifke Belediyesi’nde sözleşme sevinci


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyede çalışan 90 kadrolu işçinin sendika sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.

 

Tarih : 9 Mart 2023 Perşembe 13:18

Haber Merkezi

Başkanlık makamında sendika ve işçi temsilcileriyle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediyemizde kadrolu işçi statüsünde çalışan 90 arkadaşımızı yakından ilgilendiren sendika sözleşmesini imzaladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm belediye çalışanlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sendika ve işçi temsilcilerimizle birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucu bizde belediye olarak çalışan işçilerimizin maaşlarında önemli artışlarda bulunduk. Çalışanlarımız daha fazlasını hak ediyor ama eldeki imkanlara göre en iyisini vermeye gayret ettik.  Belediyemizde çalışan tüm arkadaşlarımızın haklarını korumak ve daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak benim öncelikli görevlerim arasındadır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışan personelimizin haklarının korunması, daha sağlıklı ve verimli bir ortamda çalışmalar yapmaları için elimden  ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Çünkü biz tüm çalışanlarımızla birlikte bir aileyiz. Birbirimizin mutluluğunu ve üzüntüsünü birlikte paylaşıyoruz. Hem işçi kardeşlerimizi memnun edelim hem de onların sosyal hayattaki yaşantılarına katkımız olsun diye böyle güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Alacakları ücretlerin her kuruşunun kendilerine helali hoş olmasını diliyorum” dedi.

KARAKAŞ; “İŞÇİLERİN HAKKI ZAMANINDA ÖDENİYOR”

Hak-İş Konfederasyonu Karaman İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş’ta konuşmasında, imzalanan sözleşmenin Silifke Belediyesinde çalışan 90 kadrolu işçiye ve sendikalarına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özellikle işçilerimizin alın terini zamanında ödeyen ve bizi burada bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Silifke belediyemizde görev yapan 90 kadrolu işçimizin toplu iş sözleşmeleri için Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve işçi temsilcilerimizle bir görüşme yaptık ve uzlaşı içerisinde bir anlaşmaya vardık. İnşallah bu sözleşme hayırlara vesile olur. İşçilerimiz tabii her şeyin en güzelini hak ediyorlar, şehirlerin görünmez kahramanları. Hangi taşı kaldırırsanız işçinin bir emeği var. Belediye başkanımızda böyle merhametli olunca işçilerin hakkı zamanında ödeniyor. Onlar da birlik beraberlik huzur içerisinde şehirlerine hizmet ediyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yapılan hizmetlerin hayırlara vesilesi olmasını diliyorum. Bugün imzaladığımız toplu iş sözleşmesinin de işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah kazancınızı ailenizle birlikte huzur içerisinde harcamayı nasip etsin” diyerek hazırlanan toplu iş sözleşmesini Başkan Altunok’la birlikte imzaladı.

ALTUNOK, SİLİFKELİ KADINLARI UNUTMADI

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Silifkeli kadınları unutmayarak günlerini kutladı. Önce belediyede çalışan kadın çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Altunok, daha sonra Silifkeli kadınları ziyaret etti.  Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr kadınlarımız, en değerli varlığımızdır. Hayatımızın her alanında artık bizimle birlikte hayat mücadelesi veren kadınlarımızın başarısı, disiplini, özverisi bizlere örnek oluyor. Belediyemiz bünyesinde de çalışan bayanlarımızın belediyemize kattığı disiplini ve değeri görüyoruz. Bayan arkadaşlarımızla çalışmaktan oldukça mutluyuz. İnşallah ilerleyen süreçte belediyemize daha çok katkı sunacaklardır. Kendilerine teşekkür eder, günlerini kutlarım” dedi. Daha sonra ilçede faaliyet gösteren bayan esnaf ve kurumlarda çalışan bayanları da ziyaret eden Başkan Altunok, kadınların gününü kutlayarak günün anısına her kadına bir de çiçek verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA