Şeytan, şampiyonluğu Mersin’e bıraktı: 0-0


TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta 33’ncü hafta karşılaşmasında Gümüşhane deplasmanında 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu rakibiyle 0-0 berabere kalarak şampiyonluk turunu Mersin’e bıraktı. Ligin son maçında evinde Yomraspor’u konuk edecek olan temsilcimiz rakibini mağlup etmesi halinde şampiyonluk olarak 2. Lige çıkacak.

 

Tarih : 16 Mayıs 2023 Salı 17:05

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, deplasmanda karşılaştığı Kelkit Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu son haftaya bıraktı. Belediye Kütahyaspor’un 2 puan önünde liderliği sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu belki de sezonun en önemli maçına Gümüşhane’de çıktı. Kelkit İlçe Stadyumu’nda oynanan maça her iki takım da kontrollü başladı. Biri şampiyonluğa öteki takımın da küme düşmemeye oynadığı karşılaşmada rakibine oranla daha baskılı oynayan temsilcimiz Mersin İdman Yurdu ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan kırmızı lacivertliler rakibine de ilk yarı boyunca göz açtırmadı. Maçın ikinci yarısında da sahaya istediği futbolu yansıtamayan Mersin İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Ersin Aka, sahanın etkisiz isimlerinden Kağan Miray Bağış’ın yerine Furkan Güneş’i oyuna aldı.

DÜĞÜM SON MAÇTA ÇÖZÜLECEK

Maçın geri kalan bölümlerinde de kontrolü futbolunu sürdüren kırmızı lacivertliler zorlu deplasmandan 1 puanla dönerek şampiyonluğu Mersin’e bıraktı. Önümüzdeki hafta evinde Yomraspor’u konuk edecek olan temsilcimiz rakibini mağlup etmesi halinde şampiyonluk olarak 2. Lige çıkacak. Öte yandan grupta en yakın takipçisi Belediye Kütahyaspor Karşıyaka’ya 3-1 mağlup oldu. 52 Orduspor da ligde kalma mücadelesi veren Yomraspor’a 4-0 mağlup olurken, Mersin İdman Yurdu’nun rakiplerinden Belediye Derincespor ise deplasmanda Hacettepe’yi 2-0 mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Derincespor ligin son maçında evinde Karbel Karaköprü Belediyespor’u konuk edecek.

STAT: Kelkit İlçe Stadyumu

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır, Kemal Elmas, Sabri Öğe

KELKİT BELEDİYESPOR: Ogün Samet Nuhoğlu, Alparslan Fidan, Ramazan Erarslan, Ali Kılıç, Hüseyin Yıldız, Köksal Ayaydın, Cihan Aydın, Yekta Sönmez, Enescan Özdemir, Miraç Furkan Türközü, Berşan Yavuzay

TEKNİK DİREKTÖR: Turgay Karatekin

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Alper Tatlısu, İbrahim Konuksever, Aziz Aksoy, Yusuf Yıldırım, Taygun Vurgun, Chris David, Ömer Önder, Erdem Onur Beytaş, Kağan Miray Bağış (Furkan Güneş), Tunç Behram,

TEKNİK DİREKTÖR: Ersin Aka

GOLLER:

SARI KARTLAR:

Grupta alınan diğer sonuçlar ise şöyle; Karaköprü Belediyespor 0 – 2 Nevşehir Belediyespor, Karşıyaka

3 – 1 Belediye Kütahyaspor, Yomraspor 4 – 0 52 Orduspor FK, Eskişehirspor 3 – 6 Elazığspor,     

Amasyaspor Futbol Kulübü 0 – 0 Çatalcaspor, Şile Yıldızspor 0 – 4 1922 Konyaspor, Ağrı 1970 Spor

1 – 1 Edirnespor, Hacettepe 1945 0 – 2 Belediye Derincespor…

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA