Karış: “Halkın sesine kulak verin!”


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, yerel gündemle ilgili yaptığı açıklamalarda, işsizlik ve hayat pahalılığı konusunda iktidara sert eleştirilerde bulundu. Karış, Mersin’de yaşayan vatandaşların ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu belirterek:" İktidar ivedilikle istihdam sağlamalı ve radikal politikalar yürütmeli" dedi.

 

Tarih : 26 Temmuz 2024 Cuma 11:05

Haber Merkezi

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin'in ekonomik sorunlarının çözülmesi için iktidarı acilen harekete geçmeye çağırdı ve Gelecek Partisi olarak bu konuda halkın yanında olacaklarını vurguladı. Karış açıklamasında şunları söyledi:" Son dönemde Mersin'de işsizlik ve hayat pahalılığı giderek artmakta. Vatandaşlarımızın yaşam standartları her geçen gün düşüyor. İktidar, bu sorunları çözmek yerine, günü kurtarmaya yönelik politikalarla halkın sıkıntılarını görmezden geliyor. Gençlerimiz iş bulamıyor, ev geçindiren aileler temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Mersin gibi bir şehirde bu durum kabul edilemez. İktidar, ekonomiyi düzeltmek ve işsizliği azaltmak için kalıcı çözümler üretmeli. Aksi takdirde, vatandaşlarımızın yaşadığı bu ekonomik kriz daha da derinleşecek. Halkımızın alım gücü her geçen gün azalıyor, markette temel gıda maddelerini dahi almakta zorlanıyoruz. Hayat pahalılığına çözüm bulmak zorundayız. İktidarı, ekonomik politikalarını gözden geçirmeye ve halkın sesine kulak vermeye davet ediyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA