Tarsus’ta yaz şenliği coşkusu!


Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği “Tarsus Yaz Akşamları Şenliği”, vatandaşların yoğun katılımıyla yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Her Cumartesi akşamı, Atatürk Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen bu etkinlikler, Tarsus’un sosyal yaşamına yeni bir soluk getiriyor.

 

Tarih : 19 Ağustos 2024 Pazartesi 11:05

Haber Merkezi

Saat 18.30’dan gece yarısına kadar süren etkinliklerde, Tarsuslular birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle buluşuyor. Açık hava sineması, eğlence parkurları, çocuklar için oyun alanları ve çeşitli ikramlarla dolu dolu geçen bu şenlik, her yaştan katılımcıya keyifli bir akşam sunuyor. Vatandaşlar, dostları ve aileleriyle bir araya gelip, şehrin sıcak yaz akşamlarında hem eğleniyor hem de güzel anılar biriktiriyor. Bu etkinlikler, Tarsus’un sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirirken, kenti gece gündüz canlı tutuyor.

“BAŞKANIMIZ ALİ BOLTAÇ’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şenlikte olmaktan memnuniyetini dile getiren bir vatandaş “Her şey çok güzel. Belediye Başkanımız Ali Boltaç’a çok teşekkür ediyor, devamını diliyoruz. Çocuklarımız internetten ve telefondan bunalmış durumda bu yüzden böyle etkinliklere ihtiyacımız vardı.” dedi. Torunlarıyla birlikte şenliğe geldiğini anlatan bir diğer vatandaş, “Etkinlik çok güzel, her Cumartesi torunlarımla birlikle geliyoruz. Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederiz.” diye ifade etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA