Başkan Turgut’tan festivale davet!


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i, Grup Başkanvekillerini, Genel Başkan Yardımcıları ve Mersin Milletvekillerini ziyaret ederek, 1-6 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek olan 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’ne davet etti.

 

Tarih : 19 Ağustos 2024 Pazartesi 12:18

Haber Merkezi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri ve Mersin Milletvekilleri ile bir araya geldi. Başkan Turgut, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ‘Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i, Genel Başkan Yardımcılarımızı, Grup Başkanvekillerimizi ve Mersin Milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ederek, kendilerini 1-6 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirecek olduğumuz Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimize davet ettim’ dedi. Turgut, ziyaretinde Genel Başkan Yardımcıları ve Mersin Milletvekillerine, Silifke’de ikinci döneminde gerçekleştireceği hizmet ve yatırımları ile hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

‘MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Ankara ziyaretinde misafirperverliği için Genel Başkan Sayın Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri ve Mersin Milletvekillerine teşekkür eden Başkan Turgut, ‘Güleryüz’ü, enerjisi ve vizyonuyla Türkiye siyasetine yeni bir soluk getiren Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde yerelde ve genelde, halkın iktidarını hep birlikte kuracağız. Genel Başkanımıza Silifkeli hemşerilerimizin selamlarını ilettik. Birbirinden değerli yöneticilerimize ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Hep birlikte başardık ve başaracağız’ dedi.  Başkan Turgut, ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcılarına, Grup Başkanvekilleri ve Mersin Milletvekillerine festival davetini takdim etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA