Mersin’de imza şov!


TFF 2. Lig bu hafta başlıyor. Yönetim krizi nedeniyle sezon hazırlıklarına geç başlayan ve takımın başına Okan Kopan’ı getiren Yeni Mersin İdman Yurdu ligin başlamasına günler kala 6 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Yeni Mersin İdman Yurdu, Alanya Kestelspor’da forma giyen forvet oyuncusu İsa Güler ile 2 yıllık, kaleci Yavuz Buğra Boyar ile 2 yıllık, Sarıyer’de forma giyen stoper oyuncusu Barış Başdaş ile 1 yıllık, Vanspor FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ile 2 yıllık, İstanbulspor’dan Kubilay Köylü ile 1 yıllık kiralık, Amedspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Metin Güler ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, 2022 yılından bu yana kadroda yer alan orta saha oyuncusu Chris David ile de 1 yıllık sözleşme yeniledi.

 

Tarih : 28 Ağustos 2024 Çarşamba 13:50

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig bu hafta başlıyor. Temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ligin maçında 31 Ağustos Cumartesi günü İzmir deplasmanında Menemen Belediyespor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon Play-Off maçlarında çeyrek finalde 1461 Trabzon’a yenilerek elenen Yeni Mersin İdman Yurdu’nda hedef yine en play-off oynamak.

İLK RAKİP MENEMEN BELEDİYESPOR

TFF 2. Lig 2024-2025 Sezonunda Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu’nun rakipleri ekipler şöyle; 68 Aksaray Belediye Spor, Sigorta Van Spor Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediyesi, Belediye Derince Spor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor, Bucaspor 1928, Çimentaş Elazığspor, Diyarbekirspor, Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediye Spor, Karaman Futbol Kulübü, Menemen Futbol Kulübü, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor… TFF 2. Lig'de sezon 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 22 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. İkinci yarı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 3 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek. Ligin 22. ve 29. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak. Temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ligin maçında 31 Ağustos Cumartesi günü İzmir deplasmanında Menemen Belediyespor ile karşılaşacak. 

LİGE GÜNLER KALA İMZA ŞOV

Yönetim krizi nedeniyle sezon hazırlıklarına geç başlayan ve takımın başına Okan Kopan’ı getiren Yeni Mersin İdman Yurdu ligin başlamasına günler kala 6 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Yeni Mersin İdman Yurdu, Alanya Kestelspor’da forma giyen forvet oyuncusu İsa Güler ile 2 yıllık, geçtiğimiz sezon kadroda kiralık olarak forma giyen kaleci Yavuz Buğra Boyar ile 2 yıllık, geçtiğimiz sezon Sarıyer Spor Kulübü’nde forma giyen stoper oyuncusu Barış Başdaş ile 1 yıllık, Vanspor FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ile 2 yıllık, İstanbulspor’da forma giyen sağ ve sol açık oyuncusu Kubilay Köylü ile 1 yıllık kiralık, Amedspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Metin Güler ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, 2022 yılından bu yana kadroda yer alan orta saha oyuncusu Chris David ile de 1 yıllık sözleşme yeniledi.

KOPAN; “BAHANE ÜRETMEYE DEĞİL, BAŞARILI OLMAYA GELDİM”

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Okan Kapan, “Aslında geç bir zamanda göreve geldik ama tüm zorlukları bilerek ve isteyerek geldim. Lige hazırlık çalışmaları 45 gün sürer ancak biliyorsunuz biz göreve ligin başlamasına 15 gün kala geldik. Benim için bu bahane değil çünkü ben buraya bu şartları bilerek geldim. Buraya bahane üretmeye değil, başarılı olmaya geldim. Buraya bahane üretmeye değiş çözüm üretmeye geldim. Bu takım geçen sezon bence çok iyi iş çıkardı. Bu sene eksiklerimiz var ama transferlerle ve genç oyuncularla bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Uyum sorununu çok kısa sürece atlatmak zorundayız” dedi.

“TARAFTARLARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”

Taraftarlara da seslenen Kopan, “Bu sezon özellikle taraftarlarımıza çok büyük iş düşüyor. Saha dışında bizim en büyük itici gücümüz olacaklar. Ben bu camianın çocuğuyum. Bu formayı terlettim. Camianın ve taraftarın yapısını çok iyi biliyorum. Lütfen bu sezon iyi günde kötü günde yanımızda olsunlar. Özellikle sezon başı maçlarında onlara çok ihtiyacımız var. Hafta sonu da ligin ilk maçına çıkıyoruz. Biz İzmir’e kaybetmeye gitmiyoruz. Kazanmak ve lige 3 puanla başlamak için elimizden geleni yapacağız. Sezona hazırlık için sadece 16-17 antrenman yaptık ancak oyuncularım çok istekli. Bu da bize umut veriyor. İnşallah şans da bizden yana olur ve İzmir’den puan ya da puanlarla döneriz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA