Büyükşehir, 13 ilçede Kandil Simidi dağıttı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sene de Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde eş zamanlı dağıtım yapan ekipler, 4 merkez ilçe başta olmak üzere; Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da 32 cami önünde vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Vatandaşlar da her kandil olduğu gibi bu kandilde de kendilerini düşünen ve yanında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

 

Tarih : 15 Eylül 2024 Pazar 12:09

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sene de Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen, özenle tek tek paketlenip kutulara konan kandil simitleri kentin farklı noktalarında kurulan stantlarda vatandaşlarla buluşturuldu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde eş zamanlı dağıtım yapan ekipler, 4 merkez ilçe başta olmak üzere; Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da 32 cami önünde kandil simidi ikram etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını ileterek dağıtım yapan ekipler, vatandaşların kandilini kutladı. Vatandaşlar da, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin sembolü olan kandillerde de kendilerini düşünen ve yanında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

13 İLÇEDE EŞ ZAMANLI KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmetler Uzmanı Yusuf Yazgı, Mevlid Kandili dolayısıyla kent genelinde vatandaşlara kandil simidi ikram ettiklerini söyleyerek, “Bu yıl, Büyükşehir Belediyesi olarak kentin 4 merkezi noktasında ve 13 ilçede bulunan 32 cami önünde dağıtım gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız; bu manevi gecede halkımızla bir araya gelmek, dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirmek. Bu vesileyle tüm Mersin halkının Mevlid Kandil’ini en içten dileklerimizle kutluyor, bu özel gecenin huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz” dedi. Vatandaşlardan Bülent Pekpak, dağıtılan ikramla ilgili; “Örf ve adetlerimiz unutturulmasın. Böyle şeyler çok büyük gönül kazandırır. Ben ömrümde daha önce hiç böyle bir şey yemedim. İlk defa yiyorum ama böyle şeyleri gördüğüm zaman gurur duyuyorum. Başkanımız Vahap Seçer’e ve emeği geçen herkese bizi düşündükleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir başka vatandaş Fidan Ateş de, “Çok güzel oldu. Bizim oyumuz her zaman Başkan Vahap Seçer’e. İyi günümüzde de kötü günümüzde de hep yanımızda” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA