Silifke’de ‘Metin Sevinç’ farkı: 0-4


TFF 3. Lig 1. Grup temsilcisi Silifke Belediyespor, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Futbol sahasında karşılaştığı Anadolu Üniversitesi’ni ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 yendi. Silifke Belediyespor farklı bir galibiyet alarak taraftarlarını mutlu ederken, grupta 7 puanla 3. sırada yer aldı.

 

Tarih : 23 Eylül 2024 Pazartesi 13:19

Özellikle ikinci yarı oyun üzerinde baskısını hissettiren Silifke Belediyespor, attığı 4 golle bu güzel oyunun karşılığını aldı. Silifke Belediyespor’un Anadolu Üniversitesi karşısındaki gollerini 56, 61 ve 70. dakikalarda Metin Sevinç, 77. dakikada Şükrü Kaan Kılıçaslan attı. Oyuna 2. yarıda giren ve attığı 3 golle Hattrick (kusursuz üç gol) yapan Metin Sevinç maçın öne çıkan ismi oldu. Silifke Belediyespor’lu futbolcular gollerde büyük sevinç yaşadı.  Silifke’den ve Eskişehir’e yakın il ve ilçelerden gelen taraftarlar ve Silifkeliler takımlarını tribünlerden desteklerken, 4-0 galibiyeti doyasıya kutladı.  Silifke Belediyespor 4. hafta Kahramanmaraşspor ve 5. hafta Kuşadasıspor maçlarını Silifke’de oynayacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA