MİY’de fatura hocaya kesildi


TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Okan Kopan’la yollarını ayırdı. Son olarak evinde Tokat temsilcisi Erbaaspor’a 1-0 yenilerek ligin dibine demir atan kırmızı lacivertliler faturayı hocaya kesti.

 

Tarih : 23 Eylül 2024 Pazartesi 15:01

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu’nda kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Okan Kopan’la yollar ayrıldı. Kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı; “Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. olarak, Teknik Direktörümüz Okan Kopan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze olan katkılarından dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz.”

OYNADIĞI 4 MAÇI DA KAYBETTİ

Sezon öncesi yaşanan yönetim krizi nedeniyle lige sancılı şekilde başlayan Yeni Mersin İdman Yurdu takımın başına daha önce Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mut İdman Yurdu’nu çalıştıran Okan Kopan’ı getirmişti. Ligin başlamasına 10 gün kala kurulan kadroyla lige başlayan kırmızı lacivertliler ligin ilk maçında İzmir deplasmanında Menemenspor’a 2-0 mağlup oldu. Ligin ikinci maçında evinde ağırladığı Motolux 68 Aksarayspor’a 3-1 mağlup olan İdman Yurdu, ligin üçüncü maçında da Arnavutköy Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu. Son olarak evinde Tokat temsilcisi Erbaaspor’u konuk eden kırmızı lacivertliler rakibine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

SIFIR PUAN, -16 AVERAJ

Ligde oynadığı 4 müsabakadan da mağlup ayrılan Yeni Mersin İdman Yurdu -6 averaj ve 0 puan ile 17. sırada yer alıyor. Yeni Mersin İdman Yurdu, 29 Eylül 2024 Pazar günü saat 15.30’da Ankara Demirspor’a konuk olacak.

TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Öte yandan Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarları alınan kötü sonuçların ardından sosyal medyada adeta yönetime ateş püskürdü. İşte o tepkiler;

Sami Parsuk; “Tabi. Şu an tüm hocalar boşta İdman Yurdunu bu haliyle çalıştırmak için can atıyorlar aklı olan hiç bir hoca bizim takıma gelmez sağdan soldan derleme toplama adamlarla bu iş olmaz sen hocayı getir yık takımı adamın üstüne sonra başarısızlıkta topu hocaya atın.”

Erol Korucu; “Mersin'in yerli hocaları ile çalışmazlar. İllaki yabancı olacak. Bu takıma bu hali ile paraşüt lazım. Düşmeye en büyük aday yeni İdman Yurdu.”

Erol Korucu, “Mersin'in yerli hocaları ile çalışmazlar. İllaki yabancı olacak. Bu takıma bu hali ile paraşüt lazım. Düşmeye en büyük aday Yeni Mersin İdman Yurdu.”

Halil Koparan; “İlk yarıdan ümidi kestim de bari 2. yarı şöyle 3-4 kaliteli transferle bari lige tutunsa takım 3.lige düşersek bir daha çok zor çıkarız.”

Necati Uzun; “Hele şükür başkan. Takıma daha önce gelmiş zirveye oynatmış kalitesi bilinen boştaki hocalardan birini almak lazım.”

Fikri Tunalı; “Bu hocadan bu kadar amatör bir hoca yolu açık olsun.”

Oktay Fırat; “Bu sefer lütfen yönetim artık şu şehre yüzünü dönsün mersinin yetiştirdiği bir hocayla çalışsın belki bu atacakları ilk adım dolayısıyla şehirde tekrar bu takıma sahiplenir eksileriyle artılarıyla takıma ve yönetime destek çıkar.”

Ersin Göksel; “Şu kullandığınız ifade ye bak kulübe katkılarından dolayı ne demek. Kulübe 4 maçta 4 mağlubiyeti yaşattı siz hizmetleri diyorsunuz.”

TC Ferhat Kar; “Bu takımı ayağa kaldırmak lazım. Raşit Çetiner, Ergün Penbe, Osman Özköylü, Hakan Kutlu, Hakan Keleş gibi hücum futbolunu seven oynatan hoca lazım.”

Kazım Soy; “Peki bu rezil futbolcuları transfer eden yöneticilere ne olacak? Fatura sadece hocaya kesilmez. Bu takım sportif direktörü yok mu yada futbol Şube Sorumluları kim. Onlarda hesap vermeli.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA