Çamlıyayla’da sahte içki operasyonu


Mersin’de jandarma ekipleri sahte içki üretimi ve ticareti yapan bir şüpheliyi yakaladı. Operasyonda 124 litre sahte içki ile çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi.

 

Tarih : 26 Eylül 2024 Perşembe 11:43

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Çamlıyayla ilçesinde bir şüphelinin kaçak makaron ticareti ile sahte içki imal ve ticareti yaptığı bilgisini alan ekipler, şüpheli şahsı suçüstü yakalamak ve suç unsuru ürünlere el koymak için harekete geçti. Yapılan takip sonucunda şüphelinin üretimini yaptığı sahte içkileri ve kaçak makaronları piyasaya sürmeye çalıştığını tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız av tüfeği, bin 750 adet dolu makaron, 2 bin 250 boş makaron, 1 kilo 270 gram kaçak tütün ile 124 litre sahte içki ve üretimde kullanılan birçok malzeme ele geçirildi. Yakalanan şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA