Tarsus TSO, üyelerini Amerikalı iş heyetiyle buluşturdu


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Amerikan Ticaret Odası’ndan (TACCS) gelen heyet ile üyelerini buluşturdu. Amerika ile karşılıklı iş fırsatlarının ele alındığı toplantıda iki ülke arasındaki ticari potansiyel değerlendirildi.

 

Tarih : 28 Eylül 2024 Cumartesi 12:59

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın ev sahipliğinde Türk Amerikan Ticaret Odası işbirliğiyle Amerika pazarı hakkında bilgilendirme ve iki ülke arasındaki ticaret potansiyelini artırmak amacıyla ülke tanıtım toplantısı düzenlendi. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kürklü’nün de katıldığı toplantıda TACCS Başkanı Erhan Çevikel, Başkan Yardımcısı Dr. Ruhi Balcı ve Avukat Francis Boyer katılımcıları Amerika’nın Güney eyaletlerinin ekonomik durumu, şirket kurulumları ve Türk yatırımcıların bu pazardan daha çok pay alabilmesi adına nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi. Tarsus TSO üyelerinin interaktif ortamda pazar hakkında bilgi edindikleri toplantıda Çukurova bölgesindeki ticari potansiyel de kapsamlı olarak anlatıldı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA