Ekmen’den Siirtliler Derneği’ne ziyaret


DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Siirtliler Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı’na ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 28 Eylül 2024 Cumartesi 14:55

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Siirtliler Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı’na ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Zafer Şahin Özturan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyük insanların yetiştiği büyük bir medeniyetin ev sahibidir Siirt. Böyle bir şehre ait olmak, bu emaneti omuzlarda taşımak, bunu koruyarak gelecek nesillere aktarmak büyük sorumluluktur. Bu sorumluluğu tüm Siirtli hemşehrilerimizle yüklenerek Mersin’de bir ve beraberlik içerisinde yürütmek bugün bizlere düşmektedir. Vakıf ve hayır anlayışının genç nesillere öğretilerek yaşatılması ve yarınlarımızı kucaklaması için, vakıf çalışmalarında bulunanların ve vakıf dostlarının her zaman desteğine ihtiyaç duyduğumuzu belirtir, hizmet bilinciyle, aşkla ve azimle Mersin’de bulunan değerli Siirtli hemşehrilerimizle bu yolculuğumuza devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Toplumlar ve insan, paylaşma ve fedakarlıkla ayakta durmaktadır. Medeniyetimizin ve hayatımızın vazgeçilmez dinamiğini oluşturan vakıfların temel amacı da insana, tabiata, canlıya, cansıza yani var olana hizmettir” ifadelerini kullandı.

Ziyaretle ilgili konuşan İş İnsanı Erdal Belim ise, “Kentimiz adına gerçekleştirdiğimiz istişareler ve verimli sohbet için kendisine teşekkür eder, Vakfımıza da üyeliğini gerçekleştirdik hayırlı uğurlu olsun çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA