Ekmen, Alata Enstitüsü’nü ziyaret etti


DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, TBMM’deki çalışmalarında ve açıklamalarında her fırsatta gündeme getirdiği Mersin Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Enstitü yöneticilerinden bilgi alan Ekmen, enstitünün Türkiye’nin sayılı araştırma merkezlerinden biri olduğuna vurgu yaparak, “Tarihi 1944 yılına uzanan enstitünün bir metrekare dahi kaybettirmeden korunarak verimliliğinin arttırılmasına dair bir muhasebenin yapılması, Mersin Üniversitesi ile ilişkilenmesinin uygun olacağı kanaatindeyim” dedi.

 

Tarih : 30 Eylül 2024 Pazartesi 14:08

Haber Merkezi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, her fırsatta sorunlarını kamuoyu gündemine taşıdığı Mersin Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Özellikle geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında Mersin Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nün sorunlarını geniş kapsamlı gündeme getiren Ekmen, enstitüyü ziyaret ederek yerinden bilgi aldı. Ekmen, Mersin Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Sinan Acıöz‘den Enstitü ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Enstitünün genetik devamlılığın korunması amacıyla yapılan ekimlerin, yeni ürün çeşitleri geliştirme ve gelişmiş laboratuvarlarıyla önemli hizmetler verdiğini söyleyen Ekmen, enstitünün Türkiye’nin sayılı araştırma merkezlerinden biri olduğuna vurgu yaptı. Daha önce Genel Kurul konuşmalarında ve TBMM’de düzenlediği basın toplantılarında Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nün önemine dikkat çeken Ekmen, “Tarihi 1944 yılına uzanan enstitünün bir metrekare dahi kaybettirmeden korunarak verimliliğinin arttırılmasına dair bir muhasebenin yapılması, Mersin Üniversitesi ile ilişkilenmesinin uygun olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA