Mezitli’de, ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıttı


Mezitli Belediyesi tarafından yürütülen sosyal yardımlar kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi dağıtımı gerçekleştirildi. Başkan Tuncer, belediye ekipleriyle birlikte sahaya inerek, kapı kapı dolaşıp erzak kutularını bizzat teslim etti. Yardımların ulaştırılması sırasında Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlarla birebir görüşerek hem ihtiyaçlarını dinledi hem de her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

 

Tarih : 1 Ekim 2024 Salı 11:54

Haber Merkezi

Başkan Tuncer, sosyal belediyecilik anlayışıyla yardımların önemine dikkat çekerek: "Belediyemiz, zor günlerden geçen vatandaşlarımızın yanında olmaya her zaman devam edecektir. Yardım faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğiz ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışacağız.Sosyal belediyecilik anlayışımızla hanelerimize dokunmaya, yüzlerde tebessüm oluşturmaya devam ediyoruz. Her bir kapıyı çalarken, paylaşmayı seviyoruz, dayanışmamızın sıcaklığını da ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın yanında olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim en büyük sorumluluğumuz. Bugün de Mezitli’nin sokaklarında, mahallelerinde kapı kapı gezerek komşularımıza umut taşıdık. Hep birlikte iyiliği paylaşıyor, birlikten güç alıyoruz. Çünkü Mezitli’de biz, büyük bir aileyiz” dedi. Mezitli Belediyesi, sosyal dayanışma anlayışını pekiştirerek, vatandaşların hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA