Carettalar Süper Lig’e galibiyetle başladı


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Süper Lig’e galibiyetle başladı. Denizli’de konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni 75-65 mağlup eden MSK, Süper Lig’de ilk galibiyetini aldı.

 

Tarih : 5 Ekim 2024 Cumartesi 14:12

Haber Merkezi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Super Lig'in ilk haftasında deplasmandan galibiyet ile dönmenin sevincini yaşıyor. Deplasmanda konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni 75-65 mağlup eden MSK, Süper Lig’e hızlı başladı. 2024-2025 sezonunun açılış maçı olan ve Denizli PAÜ Arena Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada MSK ekibi, ilk çeyreği 20-21, ilk yarıyı ise 33-42 önde tamamladı. 2. devrede tempoyu artıran MSK ekibi, üçüncü çeyreği 46-58 önde bitirdi. Son periyotta da oyun disiplinini elden bırakmayan Carettalar maçı 75-65 önde tamamlayarak Süper Ligi’n ilk maçını kazandı.

“MERSİN’İ AVRUPA’DA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Maçın ardından değerlendirme yapan MSK Başantrenörü Can Sevim, karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ve yanılmadıklarını belirterek, “Zor bir maçtı, açıkçası maçtan önce de aynı şeyi konuşmuştuk. Deplasmanda bu galibiyet bizim için çok değerliydi, eminim sezonun diğer kısımlarında bunun ne kadar değerli olduğunu daha net anlayacağız. Özellikle bu galibiyetin savunmayla gelmesi benim için çok daha mutlu edici oldu. Gerçekten iyi bir savunma yaptığımızı düşünüyorum ve hücumda bazen adam değişme savunmasına karşı zorlandık ama savunmamızla bunu telafi etmeyi başardık diye düşünüyorum. Önemli bir galibiyet, mutluyuz. Evet, açıkçası seneye Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz, o hakkı kazanmak istiyoruz. Kaçıncı sıradan olur bilmiyorum ama önümüzdeki sezon Mersin’i Avrupa’da temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Mücadelede MSK’ya galibiyeti; Isaiah Pineiro 19, Pako Cruz 16, Justin Cobbs 11, Gabriel Olaseni 8, Berkay Sinirlioğlu 8, Tevfik Akdamar 5, Evaldas Kairys 4, Kartal Özmızrak 2 ve Emre Tanışan 2 sayı üreterek getirdiler.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA