Toroslar’da dip köşe temizlik sürüyor


Çevre temizliğine dikkat çekmeyi ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmayı hedefleyen Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın göreve gelir gelmez başlattığı “Mahallede Temizlik Var” Kampanyası, 11’inci haftasında Sağlık Mahallesi’nde devam etti. Sabahın erken saatlerinde belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Yıldız, "Halkımızla beraber yaşam alanlarımız daha temiz ve güzel oluyor. Şehrimize hep birlikte sahip çıkalım" dedi. Mahalleli ve esnaftan büyük ilgi gören kampanyaya Sağlık Mahallesi’nde de yoğun katılım oldu. Temizlik gönüllüleri, boş arsaları, sokakları temizledi, çöpleri topladı.

 

Tarih : 5 Ekim 2024 Cumartesi 14:18

Haber Merkezi

 Çevre temizliğine dikkat çekmeyi ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmayı hedefleyen Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın göreve gelir gelmez başlattığı “Mahallede Temizlik Var” Kampanyası, 11’inci haftasında Sağlık Mahallesi’nde devam etti. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, temizlik çalışmasının ardından bir açıklama yaparak, “Her birimizin temizlik alışkanlıklarını değiştirmek ve yeni hassasiyetler yaratmak adına başlatmış olduğumuz bu kampanyamıza halkımızın kulak vermesini istiyorum” dedi. Mahalle’de Temizlik Var Kampanyası’nın 11’incisini Toroslar’ın en merkezi ve eski mahallerinden biri olan Sağlık Mahallesi’nde gerçekleştirdiklerinin bilgisini veren Başkan Yıldız, “Bu kampanyamız ile halkımız artık temiz olmanın kirletmemek olduğunu anlamaya başladı. Özellikle bu tarz eski yerleşim yerlerinde, boş parsellerin bulunduğu alanları temiz tutmak belediyemiz açısından ciddi bir sorun teşkil ediyor. Eğer çöplerimizi konteynerlere bırakmazsak, ekmek atıklarını doğru yerde depolayıp doğru yerde istiflemezsek bir süre sonra rüzgarın ve sokak hayvanlarının etkisiyle savrulabiliyor. Her birimizin temizlik alışkanlıklarını değiştirmesi ve yeni hassasiyetler yaratmak adına bu kampanyamıza halkımızın kulak vermesini istiyorum” dedi.

“CİDDİ MESAFE KAT ETTİK”

 “Toroslar,  1 Nisan’dan itibaren başka bir vakti çalıştırıyor, başka bir saat işliyor burada” diyen Başkan Yıldız; “Bu yeni saatte, bu yeni vakitte Toroslar’ın başta temizlik meselesi olmak üzere bütün standart belediyecilik sorunlarını biz önümüzdeki bir yıl içerisinde çözeceğimizi söylemiştik. Gerek alet edevatlarımız, gerekse personelimiz konusunda ciddi mesafe kat ettik. Bu kampanyaya katılan başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve halkımız, hassasiyetin oluşması konusunda da bizlere ciddi katkıları oldu. Temiz kalmanın koşulunun kirletmemekten geçtiğini yeniden hatırlatarak Toroslar halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sağlık Mahallesi Muhtarı Ayşe Şen de Temizlik Kampanyasının Toroslar’da etkili olacağını kaydederek, “Başkanımız Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine bu kampanyayı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın da temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını ve bu çalışmalara destek vermelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA